Booster Magazine

De Autovakmannen 9 februari in première

De film De Autovakmannen gaat op 9 februari in première. Er wordt op dit moment de laatste hand aan gelegd, maar de trailer is nu al te bekijken op oomt.nl/autovakmannen.

De Autovakmannen
In de kleurrijke en dynamische documentaire De Autovakmannen neemt onafhankelijk filmmaker Gwen Jansen de kijker mee in de dagelijkse praktijk van uiteenlopende autobedrijven. De hoofdpersonen staan allemaal voor belangrijke keuzes waarbij ze gebaande paden moeten verlaten.

Speciaal voor de branche
OOMT maakt ‘De Autovakmannen’ mede mogelijk en medewerkers en werkgevers in de mobiliteitsbranche kunnen hem kosteloos in de bioscoop gaan zien. OOMT biedt hiermee een unieke kans om medewerkers en bedrijven in de branche een kijkje in andermans keuken te nemen, maar ook om zelf te bedenken waar het werk of bedrijf heen gaat in de toekomst. Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via oomt.nl/autovakmannen.

Mogelijke data
Dinsdag 21 maart 2017 – CineMec Utrecht
Donderdag 30 maart 2017 – Vue Vlaardingen
Donderdag 6 april 2017 – Pathé Arena Amsterdam
Dinsdag 11 april 2017 – Theater de Schalm Veldhoven
Donderdag 20 april 2017 – Pathé Zwolle

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter