Booster Magazine

Loopbaancoaching beschikbaar

Vakmensen in de mobiliteitsbranche die zich verder willen ontwikkelen, kunnen daarbij kosteloos assistentie krijgen van Stichting OOMT. De loopbaancoaches staan alweer in de startblokken om zowel medewerkers als werkgevers zicht te geven op hun mogelijkheden en te helpen bij hun talentontwikkeling.

Leuker
De loopbaancoaches stimuleren medewerkers om met plezier en uitdaging te blijven werken tot hun 67e door zichzelf te ontwikkelen op hun vakgebied, zoals techniek, werkplaatsmanagement of sales. Maar ondersteunen ook bij veranderingen in de onderlinge communicatie, de samenwerking in het team of bij iets wat het werk leuker of interessanter maakt.

Duidelijke behoefte
Het project is een gezamenlijk initiatief van BOVAG, Unie Services, FNV Metaal en CNV Vakmensen. Na een korte evaluatie zijn de coaches weer van start en de aanvragen komen alweer binnen. “Binnen de branche zien wij een duidelijke behoefte bij bedrijven en vakmensen aan persoonlijke ondersteuning bij het inrichten van hun toekomst”, aldus Betsie Brink, Directeur OOMT. “Daar zijn wij als fonds voor en samen met alle partners slaan we de handen graag in één om dit project mogelijk te maken.”

Kennis van de branche
Bijzonder aan de OOMT loopbaancoaches is hun specifieke kennis van de branche. Hij of zij weet wat er leeft en welke functies, opleidingen of mogelijkheden er zijn. Belangrijk om te weten is dat er geen ingewikkelde carrièreproblematiek hoeft te zijn om een OOMT-coach in te schakelen.

Meer weten?
Ontdek hoe loopbaancoaching werkt en lees de ervaringen van anderen op www.oomt.nl/loopbaancoaches. Of neem direct contact op via loopbaancoaches@oomt.nl of (030) 608 77 55.

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter