Booster Magazine

Verkiezing Beste Leermeester 2016

Leermeester zijn, dat is een vak apart. Een belangrijk vak. Daarom organiseert OOMT jaarlijks de verkiezing ‘Beste Leermeester’. Komende editie heeft OOMT gekozen voor een uitdagende aanpak door ook de leerlingen in de finale te betrekken. Alle erkende leermeesters uit de mobiliteitsbranche kunnen zich voor 13 januari 2017 aanmelden door het invullen van een online kennistoets. Deze is te vinden op oomt.nl/verkiezing.

Door de kennistoets in te vullen maakt iedere leermeester kans op een finaleplaats. Op 17 januari wordt de top vier, samen met hun leerling, uitgenodigd om te strijden voor de titel ‘Beste Leermeester 2016’. Direct na de finalestrijd maakt een onafhankelijke vakjury de winnaar bekend. Naast de vier finalisten wordt de top 20 van inschrijvers uitgenodigd om de finale op 6 maart 2017 bij te wonen. Dit wordt een inspirerend leermeester- én leerling-event met onderlinge kartcompetitie.

Drive
Leermeesters zijn van grote betekenis voor het opleiden van de vakmensen van de toekomst. Zwanny Naber, voorzitter van OOMT: “Je moet het echt kunnen, leermeester zijn. Je moet de drive hebben, de passie en kunnen inspireren. Het is een talent. Deze verkiezing is een erkenning van de waardering die wij hebben voor de leermeester van nu, maar is zeker ook ter inspiratie van nieuwe leermeesters in de toekomst.”

Investeren in talent
OOMT voert dit jaar de verkiezing in samenwerking met Innovam uit. Met de verkiezing van de Beste Leermeester stimuleert OOMT bedrijven en leermeesters om te blijven investeren in talent. Want goede leermeesters zijn van het grootste belang voor de toekomst van onze branche.

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter