OOMT nieuws
Onderzoek nieuw werk

Onderzoek tweewielerbranche beschikbaar

Vanaf vandaag is het trendrapport ‘Vernieuwend naar de toekomst’ openbaar. Met dit rapport biedt OOMT vakmensen in de tweewielerbranche inzicht in de trends die spelen en wat dat concreet betekent voor hun werk. Het rapport biedt waardevolle informatie voor werkgevers en medewerkers die graag zelf de regie houden en willen meegaan in de veranderingen die nodig zijn voor de toekomst.

Inzicht
Vorig jaar presenteerde BOVAG een onderzoek over de toekomst van de fietsenbranche. Dit onderzoek zette veel bedrijven aan tot nadenken. De tweewielerbranche staat voor de enorme uitdaging om alle bedrijfsonderdelen winstgevend te maken. Van verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen, tot de ontwikkelingen in de werkplaats. De impact van alle veranderingen op het werk van medewerkers was nog niet bekend. Met dit onderzoek geeft OOMT hier inzicht in.

Concreet
Samen met de branche onderzocht OOMT wat de verwachte ontwikkelingen concreet betekenen voor het werk en de bedrijfsvoering. Het is duidelijk dat bedrijven keuzes moeten maken in hun aanbod naar klanten. En of je nu gaat voor e-bikespecialist, internet prijsvechter of je volledig richt op het sportsegment: die keuze heeft gevolgen voor de kennis en vaardigheden die de medewerkers nodig hebben.

U kunt het rapport HIER downloaden

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter