De Autovakmannen

De ‘must see movie’ over de Nederlandse autobranche. Lef, keuzes en passie voor het vak; in een paar woorden de documentaire ‘De Autovakmannen’. OOMT vond het hoog tijd om het autovak in de schijnwerpers te zetten en ondersteunde daarom het initiatief van filmmaakster Gwen Jansen voor dit boeiende portret.

  Afgelopen weken zagen ruim duizend collega’s de film op uitnodiging van OOMT tijdens besloten voorstellingen op 5 verschillende locaties, zoals we die hiernaast op een rijtje hebben gezet.
 • CineMec Utrecht
 • Vue Vlaardingen
 • Pathé Arena, A’dam
 • De Schalm Veldhoven
 • Pathé Zwolle

Waar gaat de film over? De toekomst. Innovatie. Keuzes. Een jaar lang werden negen heel verschillende collega’s uit de autobranche door de camera gevolgd. Als branche zijn we trots op de hoofdpersonen én het resultaat.

Inspirerende OOMT-filmvertoningen

De film ‘De Autovakmannen’ is mede mogelijk gemaakt door OOMT. In maart en april konden jij en je collega’s uit de branche ‘m gratis in de bioscoop zien. Een unieke kans om een kijkje in andermans keuken te nemen, maar ook zelf te bedenken waar jouw werk of bedrijf heen gaat in de toekomst.

We daagden de gasten uit om zichzelf de vraag te stellen: Herken jij jezelf of jouw bedrijf in één van de hoofdpersonen? Welke kansen of bedreigingen zie jij zelf in je werk of bedrijf als het gaat om de toekomst? Wil je iets veranderen? En zo ja, hoe pak je dat aan? Dit leverde hele boeiende, inspirerende gesprekken op. En de input en feedback die de gasten aan OOMT gaven, helpt OOMT om haar rol naar de branche beter in te vullen.

Bekijk hier korte sfeerimpressies van de verschillende besloten vertoningen van De Autovakmannen

Terugblik De Schalm
Een sfeerimpressie van de gezellig drukke voorsteling in De Schalm in Veldhoven.
Terugblik CineMec Utrecht
Collega’s uit Midden-Nederland maakten bij bij Cinemec kennis met De Autovakmannen.
Terugblik Zwolle
Ook in Zwolle bood Pathé onderdak aan een zaal vol collega’s.
Terugblik Vue Vlaardingen
Vue Vlaardingen ontving grote groepen collega’s voor een uitje met een blik op de toekomst
Terugblik Pathé Amsterdam
Pathé Amsterdam vierde de film over de toekomst van het vak met een bomvolle zaal.
Filmvertoningen gemist?

OOMT wil graag iedereen in de branche de gelegenheid geven om deze film te zien. Neem daarom gerust contact op met OOMT over de mogelijkheden om De Autovakmannen alsnog met je collega’s te bekijken.

Mail De Autovakmannen

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
 • Dit is een bullet list item 1
 • En dit is item nummer 2
 • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
 • Nummer 4 komt dus hier
 • Item nummer 5 is aan de lange kant
 • Nummer 6 is de uitsmijter