Talentontwikkeling

Iedereen heeft talent! We weten het alleen niet altijd van onszelf. Naast kennis, hebben mensen van ‘nature’ namelijk nog veel meer in huis. Dat noemen we talenten.

Succesvolle bedrijven kennen het talent van de medewerkers en stimuleren hen om deze actief in te zetten. Vakmensen werken daardoor met meer plezier. Dit heeft zijn weerslag op klanten en het succes van een bedrijf. Talentontwikkeling noemen we dat.

Waarom talentontwikkeling?

Met kennis alleen onderscheiden bedrijven zich tegenwoordig niet meer van anderen. Je wordt succesvol wanneer je naast goede dienstverlening ook goed bent in ‘iets’ wat klanten waarderen. Denk aan ondernemende concepten bedenken, goed problemen oplossen, gastvrijheid, sociaal vaardig, organisatietalent, oog voor detail, specialisme, leermeesterschap of één van de vele andere sterke punten waarin jij of jouw bedrijf het verschil maakt.

Specifiek

OOMT onderscheidt vijf specifieke talenten die medewerkers kunnen inzetten en ontwikkelen:
–      Gastheerschap: het vermogen om klanten te binden aan jouw bedrijf.
–      Ondernemen: nieuwe dingen verzinnen, uitproberen en in gang zetten.
–      Specialist zijn: ten opzichte van jouw collega’s ergens in uitblinken.
–      Leermeesterschap: anderen inspireren, instrueren en motiveren. Op elk gebied.
–      Eigen talent: een bijzonder talent dat uniek is voor jou.

Ontdek het!

Werkgevers die deze talenten inzetten en medewerkers mee laten denken over de veranderingen naar de toekomst, blijken succesvoller. OOMT wil graag dat vakmensen met plezier werken en dat alle bedrijven de kans hebben om succesvol te zijn!

Niet zo succesvol? Te weinig plezier in je werk?

Niet alle bedrijven zijn helaas even succesvol. En niet alle vakmensen gaan elke dag met plezier naar hun werk. En dat is jammer! OOMT wil namelijk graag dat alle bedrijven en vakmensen de kans hebben om te veranderen. Pak die kans! Stel je vraag aan één van onze loopbaancoaches. Ze zijn er speciaal voor jou!

Je hebt je talenten nog niet ontdekt? Een loopbaancoach helpt je ze te vinden.

Je vindt het lastig om je talenten te ontdekken? Je bent er te bescheiden voor? Je weet niet waar je moet beginnen? Dan ben je zeker niet de enige! Daarom zijn er loopbaancoaches. Die helpen je ontdekken waar je hart ligt, waar je in uitblinkt en hoe je je talenten het beste kunt gebruiken in de rest van je loopbaan, waardoor je langer (veel!) meer plezier uit je werk haalt. Doe jezelf een lol: neem contact met ze op. Dat is vrijblijvend en nog gratis ook.

Over de Loopbaancoaches

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter