13 december webinar: ‘De voordeur open en de achterdeur dicht’
23-11-2021

Webinar 13 december, 19.30 uur. ‘Vakmensen in je bedrijf: de voordeur open, de achterdeur dicht!’

Ondanks corona hebben mobiliteitsbedrijven het drukker dan ooit. Sommige bedrijven kunnen niet groeien, omdat zij niet de vakmensen kunnen vinden die zij nodig hebben. Er zijn meer vacatures dan mensen. 

De aanwas van jonge vakmensen staat onder druk, het vereiste kennisniveau in werkplaatsen en showrooms stijgt snel en ervaren vakmensen hebben de banen voor het uitkiezen. Het besef dat je zuinig moet zijn op medewerkers is groter dan het ooit is geweest. 

In het OOMT webinar i.s.m. AMT ‘ Vakmensen in je bedrijf: De voordeur open, de achterdeur dicht’, gaat presentatrice Annemarie Brüning in gesprek met Betsie Brink, directeur van OOMT. Zij geeft je praktische tips en voorbeelden uit de praktijk die je helpen medewerkers te werven en te behouden.  

Nieuw: Na het plenaire deel kan je deelnemen in break-out sessies o.l.v OOMT Coaches én OOMT-Adviseurs Werkgeverschap. In deze sessie kan je hen je vragen stellen, maar ook je ervaringen en tips delen met collega-ondernemers en leidinggevenden. Een unieke mogelijkheid in een kleinere en persoonlijke setting van elkaar te leren.

Schrijf je nu in

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.