16-20 november: week van de werkstress
26-10-2020

16 – 20 november: week van de werkstress

Het zijn onzekere tijden. Hoe ga jij hiermee om? Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Tussen werk en privé, uit- en aanstaan, energiegevers en energievreters.  Ben jij blij met je werk? Krijg je je werk meestal binnen de tijd af? En heb je na werktijd nog energie voor andere dingen? Doe regelmatig de test om hier een beeld van te krijgen. Is de druk te hoog? Of je accu leeg? Dan helpen we je verder met praktische tips.

Test je werkplezier

Check hoe je op dit moment tegen je werk aankijkt in 11 snelle vragen. Als je meer wilt weten over werkstress, kun je hier terecht.

OOMT-coach: sleutelen aan je werksituatie

OOMT-coaching helpt jou verder in de toekomst. Verandering is nodig om succesvol te blijven en plezier te houden in je werk. Maar hoe en met wie doe je dat? Onze coaches helpen graag. Samen met jou bekijken ze jouw opties. Je staat er dus niet alleen voor! OOMT-coaching kost niets voor medewerkers van bedrijven die afdragen aan OOMT.

 

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.