Terugkijken webinar ‘werken in onzekere tijden’
17-03-2021

Webinar ‘werken in onzekere tijden’

De wereld is afgelopen jaar compleet veranderd. Dat heeft impact op je persoonlijke leven, je bedrijf en je team. Het ‘nieuwe normaal’, duurt lang en het einde is nog niet in zicht. Niet gek dat ‘de sjeu’ er bij iedereen wat afgaat. Het zijn onzekere tijden, hoe hou je het dan leuk met elkaar en hoe ga je om met de werkdruk? Als leidinggevenden betekent dat af en toe ‘jongleren’ tussen de werkplaatsplanning, je klanten en je medewerkers.

Hoe kunnen we samen weer ‘pieken’?

In dit webinar dat OOMT, AMT en Tweewieler organiseren delen leidinggevenden en ervaringsdeskundigen hun ervaringen over werken in onzekere tijden. Wat zijn de uitdagingen, hoe kan je samen weer ‘pieken’? Dat en meer komt aan bod. Leer van de praktische tips en stel live je vragen tijdens de uitzending.

Bekijk het webinar hier terug

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.