Be prepared kalender: doe jij mee aan de challenge?
14-01-2020

Tijden veranderen, maar het avontuur blijft…

2020 is van start en onze branche blijft in beweging. De grote impact van die constante beweging wordt pas echt goed zichtbaar als je achteromkijkt. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van de E-bike of adaptive cruise control voor in je auto. Tien jaar geleden hield het ons al bezig, maar pas nu zien we de enorme invloed van deze revoluties. In een dynamische branche als de onze moet iedereen zich blijven ontwikkelen om het werk goed te kunnen blijven doen, én klaar te zijn voor de revoluties van morgen.

Be Prepared

OOMT is er ook in 2020 om jou klaar te stomen voor de toekomst. Elk OOMT-aangesloten bedrijf heeft begin januari de Be Prepared-kalender ontvangen. De kalender laat iedere maand een revolutionaire ontwikkeling zien die de mobiliteitsbranche in beweging heeft gebracht. Het is de perfecte aanleiding om eens te praten over de nieuwste ontwikkelingen en hoe je daarop kunt inspelen. Dus hang deze kalender op een centrale plek en zorg dat iedereen ‘m kan zien.

 12 x kans op toffe prijzen

Jezelf ontwikkelen is uitdagend. OOMT maakt het ook nog leuk. Jij en je collega’s kunnen iedere maand toffe prijzen winnen. Via de QR-codes op de kalender bekijk je per maand een nieuwe challenge van vlogger Jelle. Hij daagt 12 keer een bedrijf uit om zo snel mogelijk een klus te klaren. Alles wat jullie moeten doen is de juiste tijd raden. Alleen zo maak je kans op die mooie prijzen. Benieuwd naar de eerste challenge van 2020? Sla de kalender open en scan de QR-code voor januari! Of ga direct naar oomt.nl/beprepared.

 

  Meer nieuws

  Volgende

  Mis niets

  Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

  Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
  Voordat je vertrekt...

  Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

  "*" geeft vereiste velden aan

  DD dash MM dash JJJJ
  Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.