Be Prepared

Tijden veranderen. Neem de touwtjes in handen en laad jezelf nu op voor de elektrische toekomst!

Dé februari challenge!

De touwtjes in handen

De Sterkste Man van Nederland. Wie kent het niet?! Gigantische kerels in de weer met een touw om een massieve vrachtwagen over een afstand van 10 meter voort te trekken. Zouden wij, de gewone man of vrouw, dat ook kunnen vroeg Vlogger Jelle zich af? Een prima basis voor de challenge van deze maand!

Jelle klopte met deze challenge aan bij Truck Service Bergharen. Een truck, een paar sterke mannen en de streep op 10 meter. Eén ding kunnen we alvast verklappen: met bloed, zweet en tranen is het de monteurs uiteindelijk gelukt. Maar hoe lang deden ze over die 10 meter? Dat is de prijswinnende vraag. Waag een gok! Laat hieronder je antwoord achter en misschien trek jij wel aan het langste eind deze maand en win je daarmee een Playstation 4!

Opladen en Lossen

Van paard en wagen naar een elektrische toekomst

In 2018 werd de eerste e-Truck in gebruik genomen voor hoogfrequente taken in logistieke centra, fabrieken en havens. Vroeger ging zoiets nog met 4pk truck, of ‘gewoon’ met paard en wagen! Ook de vrachtwagen ontsnapt dus niet aan de elektrische revolutie.

En dit is nog maar slechts het begin. We staan aan de vooravond van enorme boeiende ontwikkelingen op het gebied van transport. En niet alleen wat betreft de technische uitrusting van de truck of elektrische aandrijving maar denk ook eens aan verschillende typen banden, diverse sensoren en de opkomst van kunstmatige intelligentie.

Deze razendsnelle ontwikkelingen brengen veel nieuwe uitdagingen met zich mee en vragen om technici met specifieke kennis, vaardigheden en interesses. Wellicht is jouw loopbaan ook toe aan een broodnodige onderhoudsbeurt.

Maar wat houdt dat dan precies in? Hoe stoom je jezelf klaar voor die elektrische toekomst. Misschien vraag je je ook wel af of die nieuwe taken nog wel bij je passen. Of wil je doorgroeien of verbreden, maar weet je niet goed hoe je dat aan kunt pakken.

Met deze vragen (en nog vele andere) kun je terecht bij de OOMT-coaches. Dit zijn praktijkgerichte en ervaren coaches die je kunnen helpen bij het vinden van een antwoord op jouw vragen. Ze komen met concrete tips en geven adviezen waarmee je snel resultaat kan boeken.

Stel je vragen

icon

Ontwikkelen en groeien in je werk

Je groeit elke dag een beetje in je werk. Maar welke kant groei je eigenlijk op? Waar wil je naartoe? Wij laten je zien hoe je je loopbaan richting geeft.

Ontwikkel jezelf

Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!