Archief Booster - OOMT
De beste motor voor jouw
ontwikkeling, veiligheid en plezier
Nov-Dec special

Sprekende voertuigen

Communiceren met andere weggebruikers: we doen het met richtingaanwijzers, toeter en remlichten. Maar daar komt verandering in. Voertuigen gaan steeds beter met elkaar én hun omgeving ‘praten’. Wat levert zo’n gesprek nou op?

Sep-Okt special

In balans

Topprestaties leveren, omgaan met druk en samenwerken als een team. Er zijn veel overeenkomsten tussen de autosport en de automotive werkplaats. Volgens coureur Niels Langeveld is er nog een belangrijke overeenkomst: coaching maakt je beter in je werk.

Juli-Aug special

Ploegleider in de werkplaats

Al heeft een wielerkoers maar één winnaar, de kopman kan niet winnen zonder zijn team. Valt een renner af, dan moet de rest harder werken. Voor de ploegleider is het belangrijk een goed team samen te stellen én bij elkaar te houden. Wat kunnen wij van de renners in de Tour de France leren?

Mei-Juni special

Mobiliteit van morgen

Welk voertuig kies jij? De elektrische step van Bugatti of een auto die rijdt op lucht? Een elektrisch aangedreven caravan of een kettingloze e-bike? De nieuwe generatie voertuigen heeft veel te bieden.

Mrt-Apr special

Eigentijdse oldtimers

Wat voor toekomst heeft de klassieke auto, motorfiets en brommer? In steeds meer grote steden worden vervuilende twee- en viertakt brommers en oldtimers geweerd. Jammer maar helaas… Of toch niet?

Jan-Feb special

Veilig op weg

Wat je bestemming ook is en met welk voertuig je ook reist, je wilt veilig aankomen.
Er wordt van alles bedacht om jou veilig over het asfalt te laten scheuren. Van een kooiconstructie in een V8 Mini tot een truckcabine met zicht van 360 graden.

Nov-Dec special

Slim op weg

Voertuigen worden steeds slimmer. Veel technieken werken al min of meer automatisch. Deelnemen aan het verkeer wordt zo veiliger, duurzamer en efficiënter. Wat dit inhoudt voor jouw werkzaamheden? Je leest het hier! Blijf op de hoogte en ga slim op weg.

Sep-Okt special

Werkplek van de toekomst

Dat de wereld van mobiliteit er in 2040 anders uitziet, staat vast. Vooral elektrische voertuigen bepalen dan het straatbeeld. Met nog betere techniek en software. Dit brengt veranderingen met zich mee. Maar het staat ook vast dat jij tegen die tijd nog steeds hard nodig bent, in bijvoorbeeld de werkplaats of aftermarket.

Juli-Augustus special

3D-printen

Vliegtuigonderdelen, medicijnen, voedsel en huizen; het kan allemaal 3D worden geprint. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat geldt ook voor de mogelijkheden voor de mobiliteitsbranche. Wat dacht je van een Lamborghini Aventador die uit de printer rolt?

Mei-Juni special

Autonoom

In 2050 moet het zover zijn: autonoom rijdende auto’s. Een volgende grote stap in de technologische revolutie. Het klinkt misschien ver weg, maar nu al is op dit gebied veel mogelijk. Zo zijn er al zelfrijdende taxi’s, trucks en motoren. Je kunt zelfs al in een autonoom werkend vliegtuig stappen.

Maart-April special

Snel, sneller, snelst!

Welke moderne voertuigen hebben de toekomst? Verplaatsen we ons straks in een vliegende auto, een compacte, elektrische driewieler of stappen we in een ultrasnelle hyperloop die wel 1.000 km/u gaat?

Januari-Februari special

Blik op de toekomst

Nieuwe technologie verandert onze mobiliteit ingrijpend. Iedereen die dagelijks met voertuigen werkt, krijgt ermee te maken. Wat betekent dat voor jou en jouw werk? Booster biedt een blik op de toekomst.

Powered by
OOMT