Booster Magazine

Tweerichtingsverkeer [podcast]

Aflevering 3. LeerMaster Coach Noortje Arts

Speciaal voor leermeesters die zichzelf steeds willen verbeteren is er de LeerMaster assessment. De focus ligt niet op kennis, maar op de ‘soft skills’ van de leermeester. Dit zijn de eigenschappen waardoor LeerMasters zich onderscheiden van leermeesters. Noortje Arts is een van de bevlogen coaches die onder andere LeerMaster Henk van Hoef heeft geholpen om het leermeesterschap naar een hoger plan te tillen. Welke skills moet je hebben? Hoe kan zij jou helpen? Heeft ze tips? Noortje vertelt het je allemaal in deze boeiende podcast.

 

Aflevering 2. De LeerMaster

Je hebt Leermeesters en LeerMasters. In deze tweede aflevering van de podcast Tweerichtingsverkeer is LeerMaster Brahim Benkaddour aangeschoven. Hij vertelt wat hem onderscheidt van een reguliere Leermeester. “Techniek overbrengen kan iedereen, maar een leerling écht begrijpen is een ander verhaal.” Beluister de podcast en ontdek wat Brahim doet om in de huid van zijn leerlingen te kruipen.

 

Aflevering 1. De BPV-begeleider

Leermeesters dragen iedere dag bij aan de talentontwikkeling van leerlingen. De vakmensen van de toekomst. Wat maakt goed leermeesterschap? In deze eerste aflevering schuift aan Marcel Colin, BPV-begeleider op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch. “Een leermeester die maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt. Wauw, daar heb ik echt respect voor. Dat is de manier waarop het zou moeten”, vindt Marcel Colin. Beluister de podcast en ontdek wat voor Marcel goed leermeesterschap inhoudt.

 

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter