Creëer een veerkrachtige organisatie - OOMT

Hoe stimuleer jij je medewerkers om ervoor te zorgen dat jouw organisatie ook in de toekomst soepel meebeweegt?

Creëer een veerkrachtige organisatie

Veel bedrijven in de mobiliteitsbranche beschikken over grote veerkracht. Maar hoe stimuleer jij je medewerkers om ervoor te zorgen dat jouw organisatie ook in de toekomst soepel meebeweegt? Hoe kun je het werk voor je medewerkers beter maken, waardoor zij blij en gemotiveerd aan de slag gaan of blijven?

Programma Veerkracht

Het behouden van de vitaliteit en inzetbaarheid van je medewerkers is belangrijk. Ze vormen de basis om veerkrachtig iedere situatie het hoofd te bieden. Het zorgt binnen je organisatie voor een hogere productiviteit, innovatie, transparantie en een cultuur gebaseerd op vertrouwen. Met het programma Veerkracht krijg je relatief korte tijd veel inzicht in wat er leeft bij je medewerkers en wat je kunt doen verbeteringen aan te brengen. Je krijgt een totaalbeeld met aandachtspunten om op te pakken, maar ook wat je kunt doen om je medewerkers (nog) beter en blijer te maken.

Inzicht in kansen en risico’s

OOMT geeft in het speciale programma ‘Veerkracht’ voor de mobiliteitsbranche een helder beeld van de kansen en risico’s als het gaat om veerkracht. Het programma richt zich op de grotere bedrijven (> 100 fte). Op een wetenschappelijk onderbouwde manier wordt ingespeeld op de volgende HR-vraagstukken.

  • Hoe vergroot ik de betrokkenheid van mijn medewerkers?
  • Hoe voorkom ik verzuim en verloop?
  • Hoe ga ik om met vergrijzing en nieuwe instroom?
  • Hoe kan ik mijn medewerkers boeien en binden?
  • En hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers duurzame inzetbaarheid blijven?

Meedoen aan het programma Veerkracht?

Vergroot de veerkracht en daarmee de productiviteit, gezondheid en het werkplezier binnen jouw organisatie. Neem contact op met een adviseur werkgeverschap via de Servicedesk van OOMT: 0800 – 0155. Kies voor veerkracht samen met OOMT!

Of download de gratis whitepaper en kom alles te weten over het belang van veerkracht en wat OOMT voor jouw organisatie kan betekenen.

Gratis whitepaper Veerkracht

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.