OOMT nieuws
OOMT-Jaarverslag-2017

Jaarverslag 2017: investeren in medewerkers is essentieel

Regeren is vooruitzien. Maar minstens zo belangrijk: reflecteren én bovenal leren van vorige jaren. Hoe deed de mobiliteitsbranche het in 2017? Het is allemaal te lezen in het OOMT-jaarverslag. Een tipje van de sluier: investeren in medewerkers is en blijft essentieel.

Je hebt het vast al gemerkt: het gaat goed met de Nederlandse economie. Ook de technische branche scoorde niet onverdienstelijk in 2017. Hoe dat komt? Door te focussen op talentontwikkeling, communicatie en leiderschap, aldus het OOMT-jaarverslag.

Binden, boeien en behouden: in verleden, heden én toekomst
Maar één zwaluw maakt nog geen zomer. Medewerkers binden, boeien én behouden is momenteel een van de belangrijkste uitdagingen van de technische branche. Oftewel: jonge mensen binnen boord te houden, vakmensen blijven motiveren om het beste uit zichzelf te houden en om oudere medewerkers vitaal te houden. Zodat we gezamenlijk de uitdagingen van deze tijd aan kunnen gaan. Nu, straks en in de (verre) toekomst. OOMT helpt daar graag bij.

Innovatieve en praktische producten voor de mobiliteitsbranche
Zo heeft OOMT in 2017 verschillende innovatieve en praktische producten en diensten op de markt gebracht. Zoals het programma gastheerschap, dat naadloos aansluit op de huidige eisen van de consument. Want goed gastheerschap maakt ook in de technische branche het verschil. Ook talentontwikkeling kreeg in 2017 veel aandacht. Hiervoor kan een beroep gedaan worden doen op de speciale OOMT-loopbaancoaches. Leuk detail: zij hebben in 2017 meer mensen geholpen dan ooit!

Lees verder in het jaarverslag
En dat is nog lang niet alles voor wat betreft 2017. Denk ook eens aan alle tools voor jongerenwerving en handige trainingen op het gebied van teambuilding en leiderschap. Benieuwd wat OOMT op deze gebieden heeft gedaan? Of wat er nog meer in het jaarverslag staat? Klik hier om verder te lezen.

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter