OOMT nieuws
Arbeidsmarkttechniek-in-cijfers

De mobiliteitsbranche in cijfers: check het nu online!

Weet jij wat er speelt in ons werkveld? En hoe de arbeidsmarkt van de technische branche eruitziet? Neem eens een kijkje op het nieuwe digitale platform ‘Arbeidsmarkttechniek in cijfers’.

Op https://arbeidsmarkttechniek.incijfers.nl vind je kerncijfers van de mobiliteitsbranche, gerelateerd aan andere technische branches.  De kengetallen geven onder meer informatie op het gebied van bedrijven, medewerkers en de dynamiek van de arbeidsmarkt. Hoeveel medewerkers stromen per jaar de mobiliteitsbranche in? Hoe hoog is het percentage mensen dat jaarlijks de sector verlaat en ergens anders gaat werken? En hoe zit het met de leeftijdsverdeling in een branche?  Ook vind je er interessante cijfers over diversiteit en het aantal mbo-studenten.

Vergelijk verschillende branches
Uniek aan dit nieuwe digitale platform is dat je heel gemakkelijk verschillende takken binnen de techniek met elkaar vergelijken. Hoeveel eenmanszaken zijn er bijvoorbeeld in de installatietechniek, vergeleken met de motorvoertuigensector? Alles wordt op https://arbeidsmarkttechniek.incijfers.nl weergegeven in duidelijke infographics en grafieken. Zo zie je in een oogopslag wat er speelt in andere branches in vergelijking met onze mobiliteitsbranche. Wel zo handig!

Het platform https://arbeidsmarkttechniek.incijfers.nl is een samenwerking tussen de technische fondsen OOMT, OTIB, OOC, A+O, OVP, OOM en OOI.

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter