Doe mee aan vervolgonderzoek ‘waarom jong talent onze branche verlaat’.
09-08-2022

Gezocht: bedrijven voor vervolg onderzoek ‘Waarom jong talent onze branche verlaat’.

 Een jaar geleden deed Youngworks onderzoek voor OOMT naar de uitstroom van jongeren uit de branche. Lees hier de whitepaper over dit onderzoek ‘Waarom jong talent onze branche verlaat’.

In het tweede deel van dit onderzoek ontwikkelt OOMT samen met onderwijsinstellingen, bedrijven en jongeren in de branche een aanpak voor een betere binding van jongeren aan bedrijven in de branche.

We zoeken nog bedrijven die willen meepraten en meedenken over onze nieuwe ideeën! Doe jij mee aan een interview? We zoeken vooral bedrijven die zich willen inzetten zoeken voor de ontwikkeling van jongeren in de branche, maar dit soms lastig vinden of niet altijd goed weten hoe. En we zijn ook op zoek naar bedrijven die het juist goed afgaat en succesverhalen willen delen over het binden van jong talent.

Doe je mee?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur een email naar info@youngworks.nl met vermelding van je naam, functie, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Youngworks is het bureau dat voor ons dit onderzoek uitvoert en zij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over het onderzoek kan je mailen naar onderzoeker Anne Lisa: annelisa@youngworks.nl

Praktische informatie over interview:

  • De interviews vinden plaats in september en oktober
  • Een interview duurt een uur en vindt plaats op een moment dat het jou uitkomt
  • Dit kan online via Zoom of face-to-face bij jouw bedrijf
  • De vergoeding is € 50,- per persoon

 

 

 

 

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.