Drie tips om dit jaar gezonder te beginnen…
06-01-2020

Drie tips om dit jaar gezonder te beginnen

Velen van jullie beginnen het nieuwe jaar met het voornemen meer te bewegen, gezonder te eten of minder te drinken. Maar gezonder (en veiliger) werken, wat dacht je daarvan? Dat levert ook heel veel op. Wat kun je doen?

  1. Wees zuinig op je lichaam: weet jij waar je op moet letten om dit jaar gezond en pijnvrij te blijven? Bekijk de video of doe de test.
  2. Uit een onderzoek van TNO blijkt dat bijna één op de zes werkenden burn-out klachten heeft. Gelukkig wordt er in onze branche veel aan gedaan om dit te voorkomen. Kijk hier wat je kunt doen om werkstress te verlagen of -beter nog- je werkplezier te verhogen.
  3. Wist je dat in Nederland duizenden medewerkers verwondingen oplopen doordat ze struikelen of vallen over rommel op de werkplaats? Denk bijvoorbeeld aan gereedschappen, restmaterialen, verpakkingsmateriaal of kabels. Lees hier hoe je zoiets gemakkelijk kunt voorkomen. 

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.