Drie tips voor meer werkplezier!
01-04-2019

Drie tips voor meer werkplezier

  1. Investeer in je collega’s. Je collega’s zie je soms vaker dan je eigen partner. Dan kun je het maar beter gezellig hebben met elkaar. Daar krijg je bovendien ook energie van! Daarnaast is het ook een stuk prettiger en soepeler samenwerken omdat je weet dat je op elkaar kunt bouwen. Win-win dus, een gezellige sfeer. TIP: wist je dat je via OOMT teambuildingsworkshops kunt doen? Leuk, leerzaam en goed voor de werksfeer. Meedoen? Bespreek het met je leidinggevende en/of je team.
  2. Zorg voor een goede energiebalans. Van welke dingen word je blij in je werk? Grote kans dat je daar niet zo lang over na hoeft te denken. Taken of situaties waar je je aan ergert en die je functie minder leuk maken kunnen echte energievreters zijn. Als die gaan overheersen gaat het snel omlaag met je werkplezier. Zorg dus dat je energiebalans op orde blijft. TIP: wil je jouw energievreters verminderen? OOMT-coaching kan uitkomst bieden! Een coach kan met je uitzoeken wat precies het probleem is en wat je hieraan kunt doen. Of je helpen om zaken beter bespreekbaar te maken op je werk.
  3. Leer om duidelijk te communiceren. Heb je maken met hoge werkdruk? Of zit je met een ander probleem? Maak het bespreekbaar en geef het aan bij je leidinggevende. Dat klinkt natuurlijk gemakkelijk, maar we weten dat zo’n gesprek soms best lastig zijn. Bekijk de video en lees de tipkaart. TIP: praat je liever met iemand over hoe je een lastig gesprek aanpakt? Neem gerust contact op met de Servicedesk.

Benieuwd naar hoe het staat met jouw werkplezier? Doe nu de test!

 

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.