EV roadshow

Schrijf je in voor de EV roadshow

Elektrisch aangedreven voertuigen veroveren razendsnel het wegdek. Over tien jaar zal naar verwachting 75% van de nieuw verkochte auto’s in Nederland elektrisch zijn. Dit heeft zeker gevolgen voor de werkzaamheden in de werkplaats en de verkoopafdeling. En ook welke kennis en vaardigheden je nodig hebt. Het is dus belangrijk om je er nu in te verdiepen.

OOMT heeft samen met BOVAG, EDGe Mobility en E-division de krachten gebundeld om je te helpen bij een van de belangrijkste veranderingen van de komende jaren: een meer elektrisch aangedreven wagenpark. In oktober en november staan er meerdere EV-roadshows gepland waar we je bijpraten over wat de komst van EV betekent voor de sales, techniek en bedrijfsvoering.

Het is een praktische sessie – waarmee je direct aan de slag kunt – bij een collega-bedrijf die al de nodige ervaring heeft met EV. Kom je ook? Inschrijfkosten zijn € 35 per persoon.

Programma

19.00 uur
Ontvangst met koffie & thee
19.15 uur
Welkomstwoord door OOMT
19.30 uur
Ronde 1*: Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en Impact en plan EV transitie
20.05 uur
Ronde 2*: Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en Impact en plan EV transitie
20.40 uur
Ronde 3*: Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en Impact en plan EV transitie
21.15 uur
Afsluitende borrel

* Elke deelnemer kan per avond alledrie de rondes volgen middels een roulatiesysteem

Highlights uit BOVAG-onderzoek door Renate Weggemans (BOVAG)

BOVAG deed onderzoek naar het effect van de elektrisch aangedreven (bedrijfs)auto op het aftersales businessmodel. Renate Weggemans neemt je mee in de belangrijkste conclusies van dit
onderzoek.

EV&Sales door Marina van Helvoort (E-Devision)

Bij de verkoop van een e-auto komt meer kijken dan je denkt. Waar moet je klant aan denken bij de aanschaf van een elektrische auto? Na deze sessie onder begeleiding van EV-expert Marina van Helvoort heb je inzicht in alle facetten die betrekking hebben op het verkopen van EV en de daarbij behorende service. De opgedane kennis geeft je meer vertrouwen en zekerheid om EV te presenteren aan jouw klanten.

Impact en plan EV-transitie door Ruud Beukers (EDGe Mobility)

Als eigenaar van een autobedrijf zie je de ontwikkelingen in de markt van elektrisch rijden elkaar snel opvolgen. Het is amper bij te houden. Voor je het weet ben je niet meer aangesloten bij klantvragen en kunnen je autotechnici een storing niet meer diagnosticeren en verhelpen. Wat betekent dit voor jou, je medewerkers en de toekomst van je bedrijf? Welke kennis is er nodig om je huidige, lokale en loyale klanten te behouden en te kunnen blijven adviseren en bedienen? Welke apparatuur en tools zijn er nodig in de werkplaats? En welke kennis en vaardigheden hebben je technici morgen en overmorgen nodig? Veel vragen. Veel onzekerheden. Op deze EV-roadshow krijg je de eerste antwoorden!

Data & locatie

woensdag 16 oktober
Nefkens&Terwolde in Groningen
dinsdag 22 oktober
Driessen Autogroep in Eindhoven
dinsdag 5 november
Renses GO! Green in Alkmaar
woensdag 6 november
AutoHaarhuis in Geesteren
donderdag 14 november
Beelen Mobility in Rotterdam

Deelname & kosten

Deelname aan de EV-roadshow kost € 35,- (exclusief btw) per persoon. Je kunt je inschrijven voor één van de genoemde data. De bijeenkomst is een praktische en bovenal leerzame avond voor iedereen die zich meer wil verdiepen in EV. Er is maar een beperkt aantal plaatsen per avond, dus meld je snel aan.

Aanmelden** voor de EV-roadshow kan hier.

** Het aanmeldproces loopt via BOVAG. Zowel BOVAG- als niet BOVAG-leden zijn van harte welkom op de EV-roadshow dagen!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.