Female Impact

Female Impact

Hét event voor ondernemende vrouwen in de techniek

Op dinsdag 3 oktober organiseert OOMT, in samenwerking met Wij Techniek, OOC en OOM, dé bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de techniek die impact willen maken. Ben jij ondernemer, mede-eigenaar of HR-medewerkster? Kom dan naar deze bijeenkomst.

Meld je aan!

Het programma

 • 09.30 uur: Inloop
 • 10.00 uur: Opening en interactief welkom door dagvoorzitter Marleen Bekker
 • 10.10 uur: Plenaire sessie over hoe de Griekse godinnen en goden ons gedrag sturen en kenmerkend zijn voor ons handelen
 • 11.00 uur: Start workshopronde 1
 • 12.30 uur: Gezamenlijke lunch met volop mogelijkheden om te netwerken
 • 13.30 uur: Start workshopronde 2
 • 15.00 uur: Korte pauze
 • 15.20 uur: Terugblik en einde programma We eindigen het programma met een korte interactieve terugblik op de dag.
 • 15.45 uur: Netwerkborrel Voor de liefhebber is er gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje en nog even na te praten.

Het event vindt plaats in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.
Maak je keuze uit onderstaande vier workshops.

Workshops

1. Grenzen aangeven en bewaken

Grenzen, we hebben ze allemaal. Maar waar ze liggen, verschilt per persoon. Omdat grenzen niet zichtbaar zijn voor de buitenwereld, is het lastig voor de ander om te weten waar die van jou liggen. Het kan dus wel eens voorkomen dat een ander jouw grenzen opzoekt of er overheen gaat. Jij moet je eigen grenzen bewaken, een ander doet het niet voor je.

Hoe goed ken je jouw eigen grenzen? Weet je ook hoe je ze kunt bewaken, juist op de momenten dat dat nodig is? Hoe maak je het bespreekbaar als mensen over die grenzen heengaan? En hoe voorkom je daarmee de negatieve gevoelens voor jezelf in de vorm van frustratie en stress? In deze workshop leer je voelen waar je grenzen liggen, je ontdekt waardoor je er niet naar handelt en je krijgt handvatten hoe je ze verbaal kan bewaken.

Meld je aan! 

2. Stratego, de ongeschreven regels

Wanneer je het bordspel Stratego koopt, dan vind je in de doos een handleiding met de uitleg van het spel. Als je het spel via deze tactische regels speelt, heb je meer kans om te winnen. Maar als je gaat werken krijg je niet te lezen welke tactiek en strategie je moet volgen om effectief en succesvol je werk te doen. De spelregels binnen organisaties zijn over het algemeen masculiene spelregels.

Vrouwen en mannen hebben een verschillende oriëntatie en hanteren vaak andere spelregels. Om effectief invloed uit te kunnen oefenen en met plezier te werken is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ongeschreven regels. Niet om je aan te passen, maar wel om het spel strategisch te kunnen spelen. De workshop is interactief, praktisch en vooral humorvol en je gaat naar huis met veel praktisch toepasbare tips en suggesties.

Meld je aan!

3. Verhoog je gunfactor met zakelijk flirten

Elke goede werkrelatie begint met een zakelijke flirt. Want als er een klik is, ontstaat er vertrouwen. Tijdens deze workshop word je meegenomen in de drie fases van het flirten:

 1. Flirtfull zijn
  Als kind waren we onbevangen, nieuwsgierig en speels. Drie kwaliteiten die ook zakelijk onmisbaar zijn voor het maken van echt contact.
 2. Aandacht richten
  Positieve aandacht zorgt ervoor dat iemand zich gezien en gehoord voelt. Belangrijk is dat je je bewust wordt door welke bril je naar mensen kijkt en welk effect dat heeft.
 3. Contact maken
  Een goede flirter is in staat om met verschillende mensen contact te maken. Met  praktische tips wordt je zelfvertrouwen vergroot en het plezier in netwerken versterkt.

Meld je aan!

4. Beïnvloeden vanuit vrouwelijk en persoonlijk leiderschap

Zit jij ook wel eens te dubben hoe je de effecten van jouw leiderschap in het bedrijf kunt vergroten? En hoe je het meest effectief communiceert? Tijdens deze workshop ga je interactief aan de slag met het bewust worden van jouw eigen kracht. Je hoort welke interpersoonlijke communicatiestrategieën er zijn en hoe je deze in kunt zetten in verschillende situaties.

Daarnaast leer je hoe je jouw persoonlijk leiderschap kunt vergroten door het toepassen van masculiene en feminiene energieën. Je krijgt meer inzicht in jouw vrouwelijk leiderschap en hoe je daarbij non-verbale communicatie als instrument kunt inzetten. In deze sessie staan jóuw ervaringen centraal en na afloop kan je direct in de praktijk aan de slag met je leiderschap.

Meld je aan!

Wat kun je verwachten?

 • Inspiratie en informatie waarmee je direct aan de slag kunt gaan
 • Goede gesprekken met collega-vrouwen uit de verschillende technische branches
 • Mogelijkheden om je netwerk uit te breiden
 • Een boeiend programma
 • Veel energie en enthousiasme

Deelnemen?

Natuurlijk neem ook jij deel aan FEMALE IMPACT 2023!
Deze dag voor vol inspiratie en informatie wil je niet missen. Schrijf je daarom snel in via deze link.

Wij hebben er veel zin in en hopen je op 3 oktober te ontmoeten!

Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.