OOMT nieuws

Gastlessen geven of bedrijfsbezoeken leiden? Volg deze training!

Gastlessen of bedrijfsbezoeken: een leuke en laagdrempelige manier om jongeren kennis te laten maken met de mobiliteitsbranche. Lijkt het je wat om ‘ambassadeur’ van onze sector worden? En zélf zo’n les te geven of bezoek te leiden? Volg dan de interactieve training via TechniekTalent.nu en kom goed beslagen ten ijs!

Op een duidelijke en boeiende manier vertellen over de wondere wereld van techniek. Zodat jongens en meiden een (beter) beeld krijgen van deze branche én in hun achterhoofd houden bij de keuze voor profiel of studie. Mission impossible? Zeker niet! Met een goede gastles of een interessant bedrijfsbezoek kun je jongeren op speelse wijze nieuwsgierig maken naar de mobiliteitsbranche.

Interactieve training

Heb jij interesse om zelf zo’n gastles te geven of bedrijfsbezoek te leiden? Geef je dan nu op voor de interactieve training voor bedrijven van TechniekTalent.nu. Deze eendaagse cursus biedt handvatten en inspiratie voor iedereen uit het bedrijfsleven die gastlessen en bedrijfsbezoeken wil verzorgen en/of behoefte heeft aan ondersteuning.

Inspelen op de belevingswereld van jongeren

In de training komen verschillende ingrediënten aan bod die nodig zijn om een gastles of bedrijfsbezoek effectief én leuk te maken. Want om leerlingen enthousiast te maken (voor de mobiliteitsbranche) is méér nodig dan passie voor het vak overbrengen. Zo leer je hoe je handig kunt inspelen op hun belevingswereld en interesses. Ook komt het belang van begrijpelijke en aanspreekbare taal aan bod – en hoe je dit in je lessen en bezoeken kunt toepassen.

Meer weten?

Benieuwd naar data, locaties en kosten van deze training van TechniekTalent.nu ? En hoe je je kunt aanmelden? Je leest het hier.

Bekijk de training van TechniekTalent

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter