GastvrijheidsCheck

De GastvrijheidsCheck van OOMT is de gastvrijheidsbarometer voor mobiliteitsbedrijven. Deze check bestaat uit 5 stappen:

1. Aanmelding GastvrijheidsCheck

Je meldt je hier aan voor de OOMT GastvrijheidsCheck. Vervolgens bezoekt onze mystery guest jouw bedrijf.

2. Bezoek van een mystery guest, inclusief website- en social media check

Onze mystery guest evalueert je bedrijf grondig en houdt een eerlijke, onafhankelijke spiegel voor. Hierdoor krijg je een goed beeld hoe een (potentiële) klant de gastvrijheid van je bedrijf en van je individuele medewerkers ervaart. Zij brengt haar beleving tijdens het mystery bezoek aan jouw bedrijf in kaart. Tevens wordt je website en eventuele social media activiteiten gecheckt op klantvriendelijkheid.

3. Terugkoppeling door onze gastvrijheidscoach

Onze gastvrijheidscoach komt binnen drie weken bij je langs voor een uitgebreide terugkoppeling op zowel het mystery bezoek als de website- en social media check. Hierbij krijg je een goede indruk krijgt op welke onderdelen je de gastvrijheid tot een hoger niveau kunt brengen en wordt er een actieplan opgesteld voor mogelijke vervolgstappen.

4. Aan de slag

Om de gastvrijheid binnen je bedrijf ook echt te verbeteren, ga je met je bedrijf concreet aan de slag met één of meerdere vervolgstappen die je met de gastvrijheidscoach hebt besproken.

5. Evaluatie

Na 2 maanden vindt een evaluatie plaats van de uitvoering van de actie(s) waar jullie als bedrijf aan hebben gewerkt.

Aanmelden voor de GastvrijheidsCheck

Hoe bepaal je het onderscheidend vermogen van je bedrijf en hoe breng je gastheerschap naar een hoger niveau? Om inzichtelijk te maken hoe jouw bedrijf scoort op het gebied van gastvrijheid hebben wij de GastvrijheidsCheck ontwikkeld. Benieuwd hoe jouw bedrijf ervoor staat? Meld je dan aan!

Aanmelden GastvrijheidsCheck

 

 

Deel deze pagina

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter