Gezondheidscheck

Doe je gezondheidscheck

Je gezondheid is super belangrijk! OOMT wil dat jij als werkende binnen onze branche vitaal bent en lekker in je vel zit. Op het werk én daarbuiten. Corona heeft extra goed laten zien hoe belangrijk het is om op je gezondheid te letten. We willen je daar graag bij helpen met een persoonlijke gezondheidscheck.

 

Doe je persoonlijke gezondheidscheck

Deze gezondheidscheck is een uitgebreid, betrouwbaar en eenvoudig hulpmiddel om je gezondheid en welzijn te meten en je te helpen om gezonder te leven. De check is een soort gezondheids-APK. Je hoeft hiervoor de deur niet uit en ontvangt alles wat nodig is op jouw huisadres.

Naast een online vragenlijst doe je verschillende tests. Een vingerprik bijvoorbeeld, om je cholesterol- en bloedsuikergehalte te meten. Je krijgt hiervoor een unieke Checkbox thuisgestuurd, waarmee je de speciaal ontwikkelde tests thuis kunt doen. Na afloop van de tests ontvang je een Persoonlijke Gezondheidsrapport.

Gesprek met een OOMT-coach

Als je jouw Persoonlijk Gezondheidsrapport hebt ontvangen, word je uitgenodigd voor een gesprek met een OOMT-coach. Dit gesprek is bedoeld om samen te kijken welke vervolgstappen je zou kunnen zetten. De coach denkt met je mee en kan je, als dat nodig is, verwijzen naar andere deskundigen. De OOMT-coach ontvangt jouw persoonlijke resultaten niet. Jíj bepaalt wat je wilt delen met de coach en welke vragen je wilt stellen.

Privacy

Behalve jijzelf krijgt niemand je Persoonlijke Gezondheidsrapport te zien. OOMT niet, personeelszaken niet en ook je leidinggevende niet. Meer informatie over de privacy voorwaarden van deze actie lees je hier.

&niped

De persoonlijke gezondheidscheck wordt uitgevoerd door &niped. Deze organisatie is met de Persoonlijke Gezondheidscheck de autoriteit op persoonlijke preventie in Nederland. Deze check stelt mensen in staat op een laagdrempelige manier inzicht te krijgen in de eigen gezondheid en daar de regie over te nemen zodat gezondheidsproblemen voorkomen kunnen worden. 

Hoe werkt het?

1   Meld je aan.

2   Vul de online vragenlijst van &niped in.

3   Doe de thuistests.

4   Ontvang jouw Persoonlijk Gezondheidsrapport, inclusief praktisch advies.

5   Ga in gesprek met een OOMT-coach over welke stappen je kunt zetten.

6   Ga aan de slag om nog gezonder te werken.

Meer informatie

De gezondheidscheck wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Wil je meer informatie over deze persoonlijke gezondheidscheck, stuur dan een mail naar servicedesk@oomt.nl

Meld je aan

De persoonlijke gezondheidscheck is kosteloos beschikbaar voor 250 werkenden die aangesloten zijn bij OOMT. Meld je dus snel aan via onderstaand formulier, want vol=vol.

 • Omdat wij graag het effect van de Gezondheidscheck willen meten, vragen we je eerst onderstaande stellingen te beantwoorden.
 • 1. Ik weet hoe het staat met mijn gezondheid
 • 2. Ik weet welke acties ik kan inzetten om mijn gezondheid te verbeteren
 • 3. Ik zet mij actief in voor mijn gezondheid
 • 4. Ik wil mijn gezondheid verbeteren
 • 5. Ik ben in staat om mijn gezondheid te verbeteren
 • 6. Ik heb tijd en middelen om aan mijn gezondheid te werken
 • 7. Ik durf de uitdaging aan te gaan, om te werken aan mijn gezondheid
 • 8. Ik heb het vertrouwen dat ik vol kan houden, ook als het moeilijk wordt
 • 9. Ik gun mijzelf de tijd om actief aan de slag te gaan met mijn gezondheid
 • 10. Ik ervaar steun van anderen bij het werken aan mijn gezondheid
 • Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens door OOMT verwijzen wij je graag naar ons Privacy Statement

Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.