Helpdesk

Als u vragen heeft of als er iets niet duidelijk is, dan helpen we u op deze pagina graag verder. Onderaan de pagina vindt u een formulier waarmee u uw vraag of probleem aan ons kunt voorleggen. We doen ons best u zo snel en zo accuraat mogelijk van dienst te zijn. Daarom vragen we u om eerst hieronder te kijken of het antwoord dat u zoekt daar niet al bij staat.
Als dat niet het geval is, gebruikt u dan het formulier. U krijgt binnen enkele minuten per mail een bevestiging van uw inzending, inclusief een kopie van de door u gestelde vraag. We streven er naar om op werkdagen binnen 48 uur inhoudelijk op uw bericht terug te komen.

 

Hoe kan ik checken of mijn bedrijf OOMT afdraagt?

MN verstuurt vier keer per jaar, halverwege het kwartaal, een gecombineerde premienota. De verschuldigde premie treft u op de nota aan, onder de beschrijving SFMvT. Als u een bedrag achter deze vermelding ziet staan, dan betekent dit dat u afdraagt voor OOMT.

De huidige premie bedraagt 0,7% van de loonsom, zijnde 0,2% voor het Sociaal Fonds en 0,5% voor het opleidingsfonds OOMT. Voor revisie- en verhuurbedrijven is een aangepaste premie afgesproken te weten 0,45% van de loonsom waarbij 0,2% is bestemd voor het Sociaal Fonds en 0,25% voor OOMT.

Ik wil LeerMaster worden. Waar begin ik?

Kijk op deze pagina of neem contact op met OOMT

Kan ik mij aanmelden voor OOMT Leerlingpremie?

Met ingang van 2016 is het niet meer mogelijk om via OOMT Leerlingpremie aan te vragen. Wij wijzen u echter graag op een alternatieve regeling, te weten de Subsidieregeling Praktijkleren van de Rijksoverheid. http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidieregeling-praktijkleren Belangrijk te weten is, dat dit een subsidieregeling is die je kunt aanvragen over het afgelopen schooljaar.

Wie en wat is IBKI?

OOMT is de initiatiefnemer van de LeerMaster. Leermeesterschap is een ‘vak apart’ en dat mag erkend en gewaardeerd worden door de branche. IBKI is door de branche erkend als onafhankelijke partij en zal het praktijkassessment uitvoeren en waarderen. Daarom verloopt de aanmelding en het vervolg van het traject via IBKI.

 

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter