OOMT nieuws
LeerMaster in Motion

Kom naar de OOMT Leermeesterdag!

Hoe ga je als leermeester om met dilemma’s? Praat erover en wissel ervaringen uit tijdens de Leermeesterdag op 10 oktober in Nieuwegein.

 
Als leermeester moet je kunnen omgaan met verschillende belangen. En dat kan soms best lastig zijn. Aan de ene kant wil je het beste uit je leerling halen. Maar tegelijkertijd zijn er bedrijfsbelangen die begeleiding soms gecompliceerd maken. Een klus moet af, een collega is opeens ziek. Of er is simpelweg te weinig tijd. Hoe creëer je dan draagvlak en de juiste randvoorwaarden, zodat je toch nog leerlingen kunt helpen? En ook nog eens een goede bijdrage levert aan het bedrijf?

Kom naar de Leermeesterdag

Antwoorden op deze vragen – en meer – krijg je tijdens de OOMT Leermeesterdag. Tijdens deze boeiende dag met diverse workshops is er volop gelegenheid om andere leermeesters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Een inspirerende dag, die je niet wil missen! En ook niet onbelangrijk: deelname aan de Leermeesterdag is voor jou kosteloos.

Meld je snel aan!

De OOMT Leermeesterdag vindt plaats bij Innovam in Nieuwegein en duurt van 8.00 tot 17.00 uur. Meld je snel aan, want er zijn slechts 45 plaatsen beschikbaar. Vol=vol!

Wil je bij deze kosteloze dag aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar leermaster@leermaster.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met 030 – 608 77 55.

 

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter