Fluitend naar je werk, nu én straks? Het kan!

Gezond én met plezier blijven werken. Dat wil jij toch ook? Goed nieuws: daar kun je zélf wat aan doen! Meld je samen met je collega’s en je werkgever aan voor een voorlichtingsbijeenkomst over deze onderwerpen. Hier krijg je hulp en praktische tips over hoe je dit kunt doen. Zo blijf je fluitend naar je werk gaan. Nu, straks en in de toekomst!

Jaap (46) geeft aan wel wat tips te kunnen gebruiken. Al ruim 20 jaar werkt hij bij een fietsspeciaalzaak in De Meern. “En dat doe ik meestal met veel plezier”, vertelt hij. “Hoewel ik merk dat sommige nieuwe dingen mij wat meer tijd kosten. Tenminste, als ik kijk naar mijn jongere collega’s. Die jongens pikken alles zó op”.

Ook Ruben (31) vraagt zich weleens af hoe hij het plezier in zijn werk kan behouden. “Ik werk al 12 jaar bij een autobedrijf in Maastricht. Maar sinds ik jonge kinderen heb, vind ik het lastig om mijn werk te combineren met m’n gezin”. Hij vervolgt: “Tips hoe ik dat het beste kan aanpakken, zijn meer dan welkom”.

Henk (57) denkt na bijna 40 jaar in het autovak ook na over zijn toekomst. “Soms denk ik: hoe ga ik dat doen, nog tien jaar doorwerken?” En hij stelt zich regelmatig de vraag: “Is het mogelijk om eerder met pensioen te gaan? En hoe dan?”

Meld jouw bedrijf of team aan voor de voorlichtingsbijeenkomst

Tijdens deze 2 uur durende bijeenkomst bij jou op het bedrijf komen deze onderwerpen aan bod. Je krijgt praktische informatie en tips hoe je er zélf voor kunt zorgen dat je fluitend naar je werk blijft gaan. Datum en tijdstip worden in overleg met je werkgever bepaald. Deze bijeenkomst is gratis en bedoeld voor alle bedrijven die afdragen aan OOMT. Wees er snel bij, want vol = vol! Meer informatie? Neem contact op met 0800 0155.

Aanmeldformulier voorlichtingsbijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.