Medezeggenschap

Ondernemingen hebben ondernemende medewerkers nodig om een goede concurrentiepositie te krijgen en te behouden. Daarom is het zo waardevol om je medewerkers inspraak te geven in je bedrijf.

Wederzijds begrip en inzicht

Als je je werknemers een stem geeft binnen de onderneming ontstaat er meer wederzijds begrip en draagvlak voor beslissingen. Medewerkers krijgen een beter inzicht in de bedrijfsprocessen. En dat leidt weer tot betere dienstverlening aan klanten en dus aan betere bedrijfsresultaten.

Werkoverleg, ondernemingsraad

Het gaat bij inspraak niet alleen om ‘mee weten’ (geïnformeerd worden) en meepraten, maar ook om meedenken (advies geven) en in sommige gevallen om meebeslissen. Inspraak kan verschillende vormen hebben. Een gestructureerd werkoverleg bijvoorbeeld, maar ook medezeggenschap (een ondernemingsraad of een personeelsvertegenwoordiging).

Kijk ook eens op de website van de SER, een vraagbaak op het gebied van medezeggenschap.

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.