De mobiliteitsbranche in cijfers

Weet jij wat er speelt in ons werkveld? En hoe de arbeidsmarkt van de mobiliteitsbranche eruitziet?

Hier vind je kerncijfers van de verschillende deelbranches in de mobiliteitssector. De kengetallen geven onder meer informatie op het gebied van bedrijven, medewerkers en de dynamiek van de arbeidsmarkt. Hoeveel medewerkers stromen per jaar de verschillende branches binnen de mobiliteitssector in? Hoe hoog is het percentage mensen dat jaarlijks een bepaalde deelbranche verlaat en ergens anders gaat werken? En hoe zit het met de leeftijdsverdeling in een branche? Ook vind je er interessante cijfers over diversiteit en het aantal mbo-studenten.

 

Vergelijk verschillende deelbranches

Uniek aan dit nieuwe digitale platform is dat je heel gemakkelijk verschillende deelbranches met elkaar en met de totale mobiliteitsbranche kunt vergelijken. Hoe groot is de gemiddelde bedrijfsgrootte in bijvoorbeeld de personenautobranche, vergeleken met de totale mobiliteitsbranche? En wat is bijvoorbeeld de gemiddelde leeftijd van de medewerkers in een tweewielerbedrijf ten opzichte van de caravanbranche? Alles wordt weergegeven in duidelijke infographics en grafieken. Zo zie je in een oogopslag wat er speelt in andere deelbranches in vergelijking met jouw eigen deelbranche.

Hoe verhoudt de arbeidsmarkt van de mobiliteitsbranche zich met de andere branches in de sector Techniek, zoals de installatie of metaalbewerking? Een mooie benchmark met andere technische branches vind je hier.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.