Medewerkers fluitend naar het werk, nu én straks? Het kan!

Heb jij ook een tekort aan geschoolde medewerkers? Terwijl het aan de voorkant al moeilijk is om nieuwe mensen aan te nemen, verdwijnen er aan de achterkant medewerkers soms onnodig naar andere bedrijven, naar andere sectoren of naar de WIA. Op een toekomstbestendige en gezonde manier aan het werk. Dat wil jij toch ook voor je team? Het mooie is: zowel jij als je medewerkers kunnen daar zelf wat aan doen! Meld je aan voor een gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomst over duurzame inzetbaarheid en krijg volop concrete tips en informatie over het behouden van je medewerkers.

Waar gaan we jou mee helpen?

We moeten allemaal langer doorwerken. En dat ook nog eens in een wereld die continu verandert. De nieuwe technieken en technologieën vliegen ons om de oren en ook de klantwensen veranderen. Dit vraagt om een andere manier van werken.

Tijdens de bijeenkomst krijg je tips over hoe je bijvoorbeeld ziekteverzuim kunt voorkomen en je personeel kunt behouden. Want terwijl er duizenden vacatures in de mobiliteitsbranche open staan, gebeurt het nog regelmatig dat bedrijven medewerkers kwijtraken. Ondernemers moeten alle zeilen bijzetten om de medewerkers die ze hebben, te behouden voor hun bedrijf. Wat kun je daaraan doen? En hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé, ook bij je medewerkers? Of hoe kun je ervoor zorgen dat je medewerkers hun verantwoordelijkheid pakken om zich verder te ontwikkelen?

Meld jouw bedrijf of team aan voor de voorlichtingsbijeenkomst

Tijdens deze 2 uur durende bijeenkomst bij jou op het bedrijf komen deze onderwerpen aan bod. Datum en tijdstip worden in overleg bepaald. De bijeenkomst is gratis en bedoeld voor alle bedrijven die afdragen aan OOMT. Wees er snel bij, want vol = vol!

Aanmeldformulier voorlichtingsbijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid

  • Deelbranche

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.