Blog Mystery Guest

Hoe gastvrij is de mobiliteitsbranche? Het antwoord op deze vraag komt van de mystery guest. In blogs en in Booster magazine lees je voorbeelden uit de praktijk en worden concrete tips gegeven.

Vieze handen

Geen automonteur die zijn neus optrekt voor vieze handen. Er moet immers gewerkt worden en een auto repareren met schone handen is praktisch onmogelijk. Lekker met de handen in het vet, de olie en teer. Niks is de automonteurs te gek! Hoezo witte nagelriemen? Zwart is het nieuwe wit.

Een echte automonteur is te herkennen aan zijn handen. Zijn zwarte handen welteverstaan.

Ik begrijp dit. Ik begrijp het echt. Heus wel. Natuurlijk moeten wij dit als klant begrijpen. We willen tenslotte dat onze auto gemaakt wordt. Het is helemaal niet erg om weken nadat de auto terug is uit de garage nog steeds zwarte handen te krijgen bij aanraking van het stuur. Of het aangeboden kopje koffie in de garage inclusief vingerafdrukken op te drinken. Geeft niks. Ook die veeg op mijn autostoel die hardnekkig op mijn witte broek is blijven zitten is prima. Wel vond ik het erg jammer dat ik onlangs een belangrijke presentatie heb gedaan met een snor… een zwarte snor. Blijkbaar had ik na aanraking van mijn stuur een zwarte veeg boven mijn mond getrokken. Tja, alles voor een goed rijdende auto…

Of toch niet? Verbaasd kijk ik de automonteur aan die netjes zijn handen wast voor het klaarmaken van mijn koffie. Nog verbaasder kijk ik wanneer de monteur mijn autostoel voorziet van plastic voordat hij plaatsneemt. Ik kon niet vreemder kijken toen de monteur mijn stuur af deed met een doekje alvorens de sleutels aan mij terug te geven. Wauw! Zo kan het dus ook. Ik kijk naar de handen van de automonteur en die zijn zwart, heel zwart… Mijn auto? Die is schoon!

Meld je aan

Weten hoe gastvrij jouw bedrijf is? Meld je aan voor de GastvrijheidsCheck.

Meld je aan!

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.