Alles over arborisico's en veilig werken

Als je de veiligheid in je bedrijf optimaal in orde wilt hebben, dan is het belangrijk dat het onderwerp structureel ter sprake komt. Het werkt goed om van de veiligheid een vast onderdeel tijdens werkoverleg te maken. Als leidraad vind je hier de belangrijkste arborisico’s voor de motorvoertuigen- en tweewielerbranche. Je kunt ook contact opnemen met een OOMT-coach, voor advies over hoe je in je bedrijf kunt regelen dat je medewerkers veilig en gezond werken.

 

fiets-10

Veilig werken

Werken in de mobiliteitsbranche kan risico’s met zich meebrengen. Je wilt daarom de veiligheid in je bedrijf goed in orde hebben. Uit controles van de Inspectie SZW blijkt dat veel overtredingen in onze branche te maken hebben met machineveiligheid, gevaarlijke stoffen en het ontbreken van een goede risico- inventarisatie en evaluatie (RI&E). Is jouw team op de hoogte van alle arborisico’s? Weten jouw medewerkers bijvoorbeeld hoe ze de DieselMotorEmissie in de werkplaats zo laag mogelijk houden, hoe ze schadelijk geluid kunnen verminderen en hoe ze verstandig omgaan met lichamelijke belasting? Bekijk de arborisico’s en zie wat je met je team nog kunt verbeteren.

 

De virtuele garage: kent jouw team alle risico’s? Doe de test!

virtuele werkplaats

 

Bekijk de video: veilig werken

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!