Trainingen voor de preventiemedewerker

Er is een grote variëteit aan trainingen en workshops voor de  preventiemedewerker. Er worden gratis cursussen Preventiemedewerker ‘Basis’ en ‘Gevorderd’ georganiseerd. En daarnaast hebben we ook online trainingen. Deze kunnen gewoon achter de computer, op de werkplek worden gedaan. Vaak ben je al binnen 20-30 minuten helemaal ‘bij’.

Preventiemedewerker Basis

De cursus Preventiemedewerker Basis is een opstartcursus voor iedereen die preventiemedewerker is of wordt. Een dag vol praktische tips en hulpmiddelen die direct toe te passen zijn. Eerdere cursisten gaven deze training gemiddeld een 8. Een aanrader dus! Deze cursus is gratis voor OOMT-aangesloten bedrijven en duurt 1 dag.

Meedoen? Aanmelden doe je hier.

Preventiemedewerker Gevorderd

Deze cursusdag is voor preventiemedewerkers die al 2 jaar ervaring hebben. De cursus Preventiemedewerker Gevorderd gaat dieper in op het motiveren van collega’s om aan veiligheid te werken. Deze cursus is gratis voor OOMT-aangesloten bedrijven en duurt 1 dag.

Deze training is ook interessant als je arbo-coördinator of KAM-coördinator (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu) bent, of als je lid bent van de Ondernemingsraad of de VGWM-commissie (Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Welzijn).

Meedoen? Aanmelden doe je hier

  Training online: Veilig en Gezond werken

  Even een snelle (opfris)cursus over de belangrijkste veiligheidsrisico’s en oplossingen? Deze online training van 30 minuten is een aanrader voor iedereen. Er komen vragen voorbij over herkenbare situaties. Van lichamelijke belasting tot het werken aan elektrische auto’s, van het omgaan met werkdruk tot gevaarlijke stoffen.

  Meteen doen? Ga naar de online training

  Training online: Lichamelijke Belasting

  Deze online training over lichamelijke belasting duurt maar 15 minuten, en zou je bijvoorbeeld ook met het hele team na een werkoverleg kunnen doen. Je leert over goed tillen en zuinig zijn op je lijf. Kennis waar je een leven lang plezier van hebt. 

  Start de training hier op.

   

   

  image description

  Kom je er niet helemaal uit?

  Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

  Bel ons!
  image description

  Directe informatie

  Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

  Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

  Zoekfunctie gebruiken

  Zoekfunctie gebruiken

  Mis niets

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

  Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
  Voordat je vertrekt...

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!

  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.