Ondersteuning door een coach

Het kan best een uitdaging zijn om je medewerker goed te ondersteunen bij het terugkeren naar de werkvloer. Dat hoef je gelukkig niet alleen te doen. Neem gerust contact op om een coach te vinden met ervaring op het gebied van re-integratie. Coaching is gratis voor alle bedrijven in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche die aangesloten zijn bij OOMT.

OOMT-coaches zijn waardevolle gesprekspartners

Ondernemers kunnen op onze OOMT-coaches terugvallen bij het vinden van antwoorden op allerlei vragen. Als het gaat om advies over re-integratie van een zieke medewerker. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld veranderingsprojecten zijn onze OOMT-coaches waardevolle gesprekspartners met een brede ervaring in de branche. Geen hoogdravende theorieën maar vooral praktische adviezen waarmee je snel resultaat boekt.

Afgelopen jaar hielpen de OOMT-coaches maar liefst 1200 bedrijven en vakmensen met verschillende dilemma’s en loopbaanvragen. Waar wacht je nog op? De OOMT-coaches zijn er voor jou!

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!