Medewerker > ontwikkeling & groeien in je werk Budgetcoaching Budget coaching – Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Waarom doet OOMT dit?

  We willen graag dat iedereen gezond aan het werk kan. Daarom vinden we het bij OOMT belangrijk om medewerkers te helpen bij het op orde brengen en houden van hun financiën. Of om hen te helpen als zij financiële problemen hebben. Want het is lastig om je werk goed te doen, als je stress hebt over geld.

 • Wie weet dat ik een budgetcoachings-traject volg?

  Als je je aanmeldt via het contactformulier, deelt OOMT die gegevens alleen met de Nibud-coach. Je werkgever weet dus niet dat je meedoet aan budgetcoaching.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  De gegevens die we – na jouw toestemming – met de Nibud-coach delen, worden alleen gebruikt om het budgetcoachings-traject zo goed mogelijk te laten verlopen. Zoals jouw contactgegevens om een afspraak te maken bijvoorbeeld. Omdat OOMT een subsidie krijgt voor dit traject, is het verplicht je BSN-nummer te noteren. Hier gebeurt verder niets mee.

 • Kan het traject ook online?

  In principe komt de Nibud-budgetcoach 2 keer bij jou thuis langs. Maar als je dat liever niet wilt, is het ook mogelijk om het budgetcoachings-traject online te doen. Dit kun je bespreken als de Nibud-coach jou mailt of belt voor een afspraak.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

 • Telnr. 0800 0155
 • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.