Motivatie en werkplezier

Je bent ongetwijfeld ooit begonnen in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche omdat je enthousiast bent over techniek. Omdat je hart sneller gaat kloppen van auto’s, trucks of tweewielers. Hoe houd je die motivatie springlevend?

fiets-01

Even je motivatiepeil checken

Heb jij nog plezier in je werk? Doe de test! Deze wijst uit of je nog lekker in je vel zit of niet. Maar ook waar het eventueel aan schort. Is de werkdruk bijvoorbeeld te hoog? Daar kan je iets aan doen! Of het kan zijn dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Dan is het leermeesterschap misschien iets voor jou. Kijk zeker eens op de pagina voor Leermeesters. Je vakgenoten die deze stap al hebben gezet, geven vaak aan dat ze een nieuwe roeping hebben gevonden, en dat ze zelf ook groeien doordat ze leerlingen begeleiden.

Teambuilding

Wist je dat je via OOMT teambuilding-workshops kunt doen? Leuk, leerzaam en goed voor de werksfeer! Meedoen? Bespreek het met je leidinggevende!

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!