Arborisico's

Veiligheid is belangrijk als je werkt met krachtige apparatuur, brandstoffen en elektriciteit. Met deze tips, video’s, tests en trainingen over veiligheid houd je jezelf fit en gezond. Je kunt ook advies inwinnen bij een OOMT-coach, als je je afvraagt of je taken wel bij je passen of hoe je de balans houdt tussen werk en privé. Maar ook als je soms een te hoge werkdruk ervaart of fysieke klachten hebt

Motoren-29

Veilig werken 

Werken in de mobiliteitsbranche kan risico’s met zich meebrengen. Je wilt daarom veilig werken. In onze branche heb je snel te maken met machineveiligheid, lichamelijkebelasting en werken met gevaarlijke stoffen. Werk jij veilig? Weet jij bijvoorbeeld hoe je de schadelijke DieselMotorEmissie in de werkplaats zo laag mogelijk houdt? En hoe je minder herrie maakt in de werkplaats en hoe je verstandig met je lijf omgaat als je moet tillen of zwaar werk moet doen? Bekijk de arborisico’s en zie wat je kunt doen om veilig en gezond te werken.

Bekijk de video: veilig werken

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.