Tips en tools voor de preventiemedewerker

Ben jij de preventiemedewerker bij jou op het werk, of wil je dat worden? We helpen je graag op weg. Als preventiemedewerker check je wat de risico’s zijn in je bedrijf en maak je een plan om die risico’s te verminderen. We hebben al een basis voor je klaarliggen: de gratis Branche Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en de Arbocatalogus. Zo heb je snel de risico’s onder controle.

fiets-16

Spin in het web

Als preventiemedewerker ben je de vraagbaak voor collega’s over veilig en gezond werken. Je hebt kennis over veiligheid van apparatuur en geeft ook voorlichting. Je weet hoe je moet omgaan met gevaarlijke stoffen en adviseert over persoonlijke beschermingsmiddelen.

Als preventiemedewerker speel je ook een belangrijke rol bij het maken van de Branche RI&E en het plan van aanpak. Ook ben je betrokken bij het geven van voorlichting over arbeidsomstandigheden aan collega’s en bij het onderzoeken van eventuele ongevallen in het bedrijf. Gelukkig heb je als preventiemedewerker verschillende tools tot je beschikking:

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.