Training en voorlichting

Weet jij hoe je rugpijn voorkomt als je banden wisselt? En wat je moet uitschakelen als je werkt met elektrische voertuigen? Fris je kennis op met een training! Er is keuze genoeg: van een snelle online cursus tot een training met je hele team bij jou op de werkplek. Spijker je kennis bij en zorg ervoor dat je nog lang veilig en gezond blijft.

revisie-13

Arbo- en veiligheidstrainingen

Er zijn veel trainingen en workshops om je te helpen gezond en veilig te werken.  Zo worden er gratis cursussen preventiemedewerker ‘Basis’ en ‘Gevorderd’ georganiseerd. Dat is één dag, op locatie, speciaal voor de preventiemedewerker. De cursus ‘Basis’ is een opstartcursus voor iedereen die meer wil weten over gezond en veilig werken. De cursus ‘Gevorderd’ is bedoeld voor de wat meer ervaren preventiemedewerkers, arbo-coördinatoren, OR-leden, KAM-functionarissen of VGWM-commissieleden. Welke cursus je ook kiest: alle cursussen zijn praktisch en worden door vakgenoten hoog gewaardeerd (gemiddeld met een 8!).

En daarnaast hebben we ook online trainingen. Deze kunnen gewoon achter de computer, op de werkplek worden gedaan. Vaak ben je al binnen 20-30 minuten helemaal ‘bij’.

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.