Hoe ben ik verzekerd?

Voor veel medewerkers betekent een WIA-uitkering een flinke inkomensterugval. De hoogte van de uitkering is onder andere gebaseerd op je loon voor de eerste ziektedag en het loon dat je theoretisch nog kunt verdienen. Jij en je werkgever kunnen een verzekering afsluiten tegen het risico van arbeidsongeschiktheid. In de CAO is geregeld dat medewerkers hier automatisch voor verzekerd zijn.

fiets-12

Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid

Werknemers in de Metaal en Techniek of Automotive branche zijn automatisch verzekerd met de WIA-werknemersverzekering. Dat is zo geregeld in de cao. Wat deze verzekering precies dekt en wat de kosten zijn, lees je op de website van NV Schade.

BOVAG Zorgpolis

De BOVAG Zorgpolis is de een collectieve zorgverzekering voor iedereen die werkzaam is in de mobiliteitsbranche. Deze zorgverzekering is ondergebracht bij Zilveren Kruis, OHRA en De Friesland Zorgverzekeraar. Hiermee profiteer je van een uitstekende dekking en bespaar je fors op de premie dankzij de hoge collectieve korting. Kijk op de site van BOVAG Zorgpolis wat deze verzekering voor jou kan betekenen.

NV schade / werknemersverzekering WIA

Werknemers in de Metaal en Techniek of Automotive branche zijn automatisch verzekerd met de WIA-werknemersverzekering. Dat is zo geregeld in de cao. Wat deze verzekering precies dekt en wat de kosten zijn, lees je op de website van NV Schade.

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!