Met je student/leermeester naar de Formule 1?

Nomineer je student of leermeester en win gratis tickets voor de Formule 1 van België

Ben je leermeester en heb je een student die je graag meeneemt naar de Formule 1 op Spa-Francorchamps? Of ben je student en heb je een leuke leermeester met wie je wel op pad wil naar de Belgische Grand Prix? Schrijf je dan nu in en maak kans op gratis tickets voor de race op zondag 30 juli 2023.

Het wordt een prachtige dag: we verzamelen ’s ochtends in het midden van het land en rijden je met 9 duo’s van leermeesters en studenten in een gezamenlijke bus naar Spa-Francorchamps. Het feest begint natuurlijk al in de bus en we zorgen dat je helemaal klaar bent voor de race. Aan het einde van de dag brengen we je weer terug naar het midden van het land. Het eten en drinken onderweg wordt door ons verzorgd!


Bekijk hier de beelden van vorig jaar!

Hoe kom je in aanmerking voor gratis kaartjes?

Je schrijft je in als duo leermeester – student. Wie de inschrijving doet maakt ons niet uit!  Als je maar goed uitlegt waarom je jouw student of jouw leermeester graag een dag wil meenemen naar de Formule 1 in België voor de race op zondag 30 juli 2023. Zorg er wel voor dat je dit doet vóór 30 juni. Op 1 juli wordt via de mail bekend gemaakt wie de winnaars zijn. Uiteraard zijn er wel spelregels verbonden aan deze actie.

Waarom deze actie?

Voor het eerst in de geschiedenis zijn er vier generaties tegelijk aan het werk in Nederland: de babyboomers, generatie X, generatie Y en generatie Z. Soms leidt dit tot onbegrip of conflicten tussen medewerkers uit verschillende leeftijdsgroepen. We zien ook dat veel jongeren kiezen voor een opleiding en carrière in de mobiliteitsbranche, maar dat er ook veel vroegtijdig uitstromen. Alle reden dus om de relatie tussen de leermeester en de student in het zonnetje te zetten: hoe leren ze van elkaar, wat gaat goed en wat kan beter? Deze actie is bedoeld om leermeesters en studenten gezamenlijk een mooie dag te laten beleven en met hun vakgenoten en OOMT te delen hoe verschillende generaties van elkaar leren.

Aanmelden F1 race Francorchamps 30 juli 2023

  • Ik ben:
  • Ik wil graag de volgende student/leermeester meenemen naar de F1:

  • Door mee te doen aan deze actie, ga je akkoord met onze privacy policy en de algemene voorwaarden prijsvraag.

Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.