De mobiliteitsbranche in cijfers
21-10-2018

De mobiliteitsbranche in cijfers: check het nu online!

Weet jij wat er speelt in ons werkveld? En hoe de arbeidsmarkt van de technische branche eruitziet? Neem eens een kijkje op het nieuwe digitale platform ‘Arbeidsmarkttechniek in cijfers’.

Op https://arbeidsmarkttechniek.incijfers.nl vind je kerncijfers van de mobiliteitsbranche, gerelateerd aan andere technische branches.  De kengetallen geven onder meer informatie op het gebied van bedrijven, medewerkers en de dynamiek van de arbeidsmarkt. Hoeveel medewerkers stromen per jaar de mobiliteitsbranche in? Hoe hoog is het percentage mensen dat jaarlijks de sector verlaat en ergens anders gaat werken? En hoe zit het met de leeftijdsverdeling in een branche?  Ook vind je er interessante cijfers over diversiteit en het aantal mbo-studenten.

Vergelijk verschillende branches
Uniek aan dit nieuwe digitale platform is dat je heel gemakkelijk verschillende takken binnen de techniek met elkaar vergelijken. Hoeveel eenmanszaken zijn er bijvoorbeeld in de installatietechniek, vergeleken met de motorvoertuigensector? Alles wordt op https://arbeidsmarkttechniek.incijfers.nl weergegeven in duidelijke infographics en grafieken. Zo zie je in een oogopslag wat er speelt in andere branches in vergelijking met onze mobiliteitsbranche. Wel zo handig!

Het platform https://arbeidsmarkttechniek.incijfers.nl is een samenwerking tussen de technische fondsen OOMT, OTIB, OOC, A+O, OVP, OOM en OOI.

 

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.