Ondersteuning leermeester

Zo ondersteunt OOMT de leermeester!

BBL-studenten zijn onze vakmensen van de toekomst. En als je ze goed begeleidt, zijn studenten ook een waardevolle aanwinst voor je bedrijf. Daar helpt OOMT je graag bij met handige trainingen en workshops en vaak ook financiële ondersteuning.

Met financiële ondersteuning

  • Met de leermeester trainingen van Innovam leer je wat de taken van een leermeester zijn en hoe je een leerjaar organiseert. Ben je eenmaal leermeester, blijf dan fris en op de hoogte met een aanvullende (online) training. Alle trainingen worden door de (financiële) stimulering van OOMT nog aantrekkelijker. 
  • Een beginnende BBL’er in de werkplaats! Spannend voor hem, of haar en het begin van een flinke investering voor jou en je bedrijf. Een goed begin is goud waard en daarom is er het startpakket voor je nieuwe BBL-student. Ook dit startpakket wordt financieel ondersteund door OOMT.

Speciaal voor tweewielerbedrijven

  • Voor tweewielerbedrijven zijn er speciale leermeester trainingen. Start je met een nieuwe leerling, volg dan de  online trainingen. En ervaren leermeesters verbeteren hun werk met hun leerling na de training Effectiever begeleiden.

Voor vragen en tips op maat

Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.