OOMT jaarverslag 2018
20-06-2019

OOMT jaarverslag 2018

In het jaarverslag 2018 wordt beschreven hoe OOMT door middel van programma’s en projecten de (talent)ontwikkeling en opleiding van medewerkers en bedrijven in de mobiliteitsbranche in het afgelopen jaar heeft geïnitieerd en gestimuleerd.

Het werkveld van OOMT verbreedde zich in 2018 naar duurzame inzetbaarheid. We moeten allemaal langer doorwerken en de vraag is hoe we dat prettig, gezond en vitaal doen. En hoe we ervoor zorgen dat we mee kunnen blijven gaan met (technologische) ontwikkelingen. In 2018 is OOMT begonnen met het onderzoeken wat duurzame inzetbaarheid in de bedrijven op de werkvloer betekent en welke praktische producten en diensten door OOMT nog verder ontwikkeld kunnen worden. Loopbaancoaches ondersteunenwerkgevers en medewerkers bij hun ontwikkelvragen en om samenwerking, communicatie en leiderschap in de bedrijven te bevorderen. Door medewerkers en werkgevers bewust te maken van de nieuwe ontwikkelingen, hen te informeren over alle producten en diensten die beschikbaar zijn en hen te motiveren daar ook gebruik van te maken, is de naamsbekendheid van OOMT in de afgelopen twee jaar flink gestegen, van 19% in 2016 naar 78% eind 2018.

2018 was een belangrijk jaar, waarin het werkveld van OOMT verder verbreed en verdiept is en waarin het team van OOMT, ondanks een aantal wisselingen, effectief verder heeft kunnen bouwen aan een duurzame toekomst voor onze branche. We danken alle betrokkenen hartelijk voor hun bijdrage aan de resultaten in het jaarverslag.

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.