OOMT met appeltaart en coaches op Vélovak
02-10-2019

OOMT op Vélovak om te praten over persoonlijke ontwikkeling.

Van 22 – 24 september was OOMT op Vélovak om te praten met medewerkers en leidinggevenden over hun persoonlijk ontwikkeling. Gewapend met een handige online test én appeltaart werden met meer dan 110 bezoekers gesprekken gevoerd. Opvallend was dat meer dan 75% van de mensen die een online test deden aangaven dat ze zich voldoende kunnen ontwikkelen in hun functie: dat is goed nieuws.

De gebieden waar medewerkers zich het meest in willen ontwikkelen zijn techniek (45%), persoonlijke ontwikkeling (17%) en managementvaardigheden (11%). Daarnaast gaf 80% van de medewerkers aan het meeste te leren in de praktijk. Ook leidinggevenden leren het liefste in de praktijk (75%). Verder gaf bijna 50% van de leidinggevenden aan in minder of meerdere mate behoefte te hebben aan ondersteuning in hun rol als werkgever.

Ook verzorgde hoogleraar Deborah Nas namens OOMT een kennissessie over de toekomst van de branche. Deborah Nas is in Nederland een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van innovatie in mobiliteit. Naast hoogleraar aan de TU Delft, helpt zij bedrijven om succesvol te innoveren door technologische kansen te matchen met sterke klantinzichten. In deze inspirerende sessie schetste zij de toekomst van de tweewielerbranche en welke zakelijke kansen dit biedt voor de bedrijven in deze branche.

 

 

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.