Coaching voor werkgevers

Ondernemers kunnen op onze loopbaancoaches terugvallen bij het vinden van antwoorden op allerlei vragen. Misschien heb je hulp nodig bij het werven van techniek-talent. Maar het kan ook om minder concrete zaken gaan. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de koers van je bedrijf of juist het versterken van je kwaliteiten als ondernemer.

Coaching voor werkgevers en ondernemers

Je bent ondernemer én je bent werkgever. Dat zijn twee verschillende petten. De ondernemer in je worstelt waarschijnlijk wel eens met vragen als:

 • ‘Ik wil veranderen, hoe krijg ik mijn mensen mee?’
 • ‘Welke opleiding is nodig in een veranderende markt?’
 • ‘Wat is de optimale samenstelling van mijn team?’

De werkgever in je heeft andere uitdagingen. Je herkent ze ongetwijfeld:

 • ‘Een functioneringsgesprek, hoe doe je dat?’
 • ‘Een betere samenwerking, hoe krijg ik dat voor elkaar?’

De coaches van OOMT kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op al deze (en vele andere) vragen. Ook als het gaat om veranderingsprojecten zijn onze (loopbaan)coaches waardevolle gesprekspartners met een brede ervaring in de branche. Geen hoogdravende theorieën maar vooral praktische adviezen waarmee je snel resultaat boekt.

Afgelopen jaar hielpen de OOMT-coaches maar liefst 1200 bedrijven en vakmensen met verschillende dilemma’s en loopbaanvragen.

Je bedrijf veranderen met een loopbaancoach

Wanneer je in jouw bedrijf iets wilt veranderen kan een OOMT loopbaancoach je daarbij helpen. Dit kan betrekking hebben op jezelf, maar ook op de richting die je met je bedrijf in wilt slaan of op jouw kwaliteiten als werkgever. In overleg met de loopbaancoach kun je eventueel ook in aanmerking komen voor een loopbaancheque. Hiermee krijg je financiële ondersteuning van OOMT voor het volgen van een training, opleiding of cursus, als aanvulling op jouw loopbaancoachtraject.

Onze coaches kennen de branche goed en weten wat er speelt. Zij gaan met jou of je team in gesprek over specifieke uitdagingen, geven inzicht in het talent van je medewerkers, houden een workshop, of brengen de opleidingsmogelijkheden in kaart.

Loopbaancoach bij jou in de buurt?

Klik op het onderstaande kaartje

Loopbaancoach Noordwest Nederland

Loopbaancoach Trudy Breugom

Trudy Breugom

Loopbaancoach

Phone06 17356981
Loopbaancoach Trudy Breugom

Trudy Breugom

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
“Het beste dat je kunt bereiken is jezelf zijn.”

Trudy haalt energie uit het helpen van andere mensen. “Op zoek gaan naar het talent van een medewerker is één ding. Maar om die talenten ook echt te benutten is een andere zaak. Als dat lukt, dan zet je mensen echt in hun kracht.”

Waarom loopbaancoach?
Als geen ander begrijpt Trudy de noodzaak om te investeren in je eigen ontwikkeling. Dat was ook een belangrijke motivatie voor haar om loopbaancoach te worden. “Aangezien wij als mens een groot deel van ons leven deelnemen aan het arbeidsproces is het belangrijk dat je met plezier aan het werk bent in een baan die bij je past.” In haar rol als loopbaancoach helpt Trudy medewerkers het plezier te behouden of terug te vinden in hun werk.

De toegevoegde waarde van loopbaan-coaching voor de mobiliteitsbranche is wat Trudy betreft duidelijk. “De mobiliteitsbranche is voortdurend in beweging. Het is belangrijk dat medewerkers goed voorbereid zijn op deze veranderingen. Een loopbaantraject ondersteunt je hierin. Je neemt de regie over je eigen loopbaan zodat je voldoet aan de vereiste kennis/vaardigheden en beroepshouding. Dan kun je de toekomst weer met vertrouwen tegemoet zien.”

Dit zegt de ervaringsdeskundige
“Trudy bezit de zeldzame combinatie van IQ, EQ, intuïtie en inlevingsvermogen. Ik heb het afgelopen jaar een loopbaantraject bij haar gevolgd en de resultaten zijn fantastisch. Trudy ondersteunt je op snelle, plezierige maar ook efficiënte wijze. Ze versterkt je kwaliteiten maakt je bewust van je talenten en mogelijkheden. Zodra dit besef gekomen is ondersteunt Trudy je bij het in kaart brengen van de loopbaan die het beste bij je past. Na het doorlopen van dit traject voelde ik me gesterkt.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Trudy? Neem vrijblijvend contact met haar op.

06 17356981
Kop van Noord-Holland en Randstad
Loopbaancoach Ellen Koers

Ellen Koers

Loopbaancoach

Phone06-83591832
Loopbaancoach Ellen Koers

Ellen Koers

Loopbaancoach

Persoonlijke quote
Zorg dat je zelf aan het stuur zit van jouw loopbaan, want anders bepaalt iemand anders jouw route

Als het gaat om het vinden van passie in je werk is Ellen zelf een ervaringsdeskundige. Haar eigen loopbaan is zoals zij het zelf zegt ‘een ontdekkingsreis geweest’. “Het heeft een tijd geduurd voordat ik wist wat echt goed bij mij past.” Het geeft haar daarom extra voldoening om mensen bij te staan in de ontdekkingstocht naar datgene waar zij energie van krijgen.

Waarom loopbaancoach?
In haar vorige baan als sociaal juridisch medewerker kwam Ellen erachter dat het voeren van individuele gesprekken haar het meeste voldoening geeft. “Door de juiste vragen te stellen krijgen mensen inzicht in waar ze echt blij van worden. Of waar ze last van hebben. Hierdoor ontstaat er ruimte om een nieuwe richting te kiezen in hun loopbaan.” Als loopbaancoach voor OOMT geniet Ellen vooral van de diversiteit aan contacten die ze heeft. “Gesprekken voeren met mensen in zeer uiteenlopende functies, met verschillende interesses en talenten. Het inspireert me iedere dag weer.”

De mobiliteitsbranche verandert snel. Het kan volgens Ellen soms best lastig zijn om er zelf achter te komen hoe je bij kunt blijven. “Loopbaan coaching kan net dat steuntje in de rug bieden om iemand een volgende stap te laten zetten in zijn ontwikkeling.”

Tegen de vakmensen in de branche zou ze dan ook willen zeggen: “Zorg ervoor dat je je eigen talent en kwaliteiten kent. Zodat je ze kunt inzetten in je werk. En maak gebruik van alles wat OOMT te bieden heeft. Samen bekijken we hoe je in de toekomst met (nog) meer plezier naar je werk gaat.”

Dit zegt de ervaringsdeskundige over Ellen
“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in mijn carrière, maar was erg onzeker over mijn opleiding en ervaring. Ook de stap zetten naar loopbaan coaching vond ik erg moeilijk.

Bij Ellen voelde ik me gelukkig meteen op mijn gemak. Er was wederzijds vertrouwen en we hadden open gesprekken. Ik voelde mij gesterkt en ben het gesprek aan gegaan met mijn werkgever. Nu volg ik een opleiding en kan ik doorstromen naar een nieuwe functie.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Ellen? Neem vrijblijvend contact met haar op.

 

06-83591832
Utrecht

Loopbaancoach Noordoost Nederland

Loopbaancoach Aliette Venema

Aliette Venema

Loopbaancoach

Phone06-21425466
Loopbaancoach Aliette Venema

Aliette Venema

Loopbaancoach

Persoonlijke quote
Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.
(Afrikaans spreekwoord)

Aliëtte is van nature erg nieuwsgierig ingesteld. Ze vraagt graag door. Maar, haar nieuwsgierigheid beperkt zich niet tot mensen. Ze is ook bovenmatig geïnteresseerd in techniek en haalde als kind al fietsbellen uit elkaar om te zien hoe die werkten. “Toen ik mijn eerste auto kocht wilde ik graag zelf leren hoe ik lampen kon vervangen, banden kon wisselen en vloeistoffen bijvullen.” Zelf noemt ze dit een stukje zelfredzaamheid, maar ze voelt zich daardoor goed thuis in de mobiliteitsbranche.

Waarom loopbaancoach
Naast het goed kunnen luisteren denkt Aliëtte graag in oplossingen. “Ik help vaak mensen door oplossingen aan te dragen of door ze een spiegel voor te houden.” Gaandeweg kwam ze erachter dat deze eigenschappen goed te gebruiken zijn om mensen te coachen. “Daar ligt mijn passie: mensen mogelijkheden laten zien die ze nog niet zagen, waardoor ze verder kunnen.” Door de combinatie van enthousiasme, analytisch vermogen en optimisme zet ze mensen aan het denken over zaken waar ze niet eerder over nadachten.

De toegevoegde van loopbaan-coaching voor de branche is volgens Aliëtte enorm. “Talentontwikkeling is in alle branches van groot belang. Iedere werknemer zou eens in de drie jaar een soort check moeten doen. ‘Wat doe ik nu? Past mijn huidige functie nog bij mij? Waar ligt mijn passie? Welke opleiding/training kan ik volgen? Ik geloof er echt in dat je geestelijk vitaler blijft als je blijft leren en jezelf ontwikkelt.”

En dit zegt de ervaringsdeskundige over Aliëtte
“Tijdens het gesprek met Aliëtte hoorde ik de kwartjes vallen. Ons gesprek gaf me erg veel
inzicht waardoor ik nu heel goed weet wat ik wil en wat ik moet doen om dat te bereiken.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Aliëtte? Neem vrijblijvend contact met haar op.

06-21425466
Noord Nederland en Kop van Noord-Holland
Loopbaancoach Ernie van Brink

Ernie van Brink

Loopbaancoach

Phone06 46096812
Loopbaancoach Ernie van Brink

Ernie van Brink

Loopbaancoach

Persoonlijke quote
Eén plus één is drie. Alleen ga je soms sneller, maar samen kom je verder!

‘Luisteren naar mensen met verschillende (loopbaan) vragen’, dat is wat Ernie het liefst doet. In haar begeleiding is ze praktisch ingesteld en gaat vooral uit van de mogelijkheden die er zijn. Ze komt regelmatig bij verschillende organisaties en leert van ‘het kijkje in de keuken’ dat ze daar krijgt. Die kennis zet ze weer in om werknemers te adviseren en hun zelfredzaamheid te vergroten.

Waarom loopbaancoach?
Ernie is altijd al geïnteresseerd geweest in mensen en de keuzes die ze maken. “Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Ik vind het boeiend om een stukje mee te lopen in de loopbaan van een werknemer. Luisteren, spiegelen en dan helpen met het maken van een juiste keuze.” Volgens Ernie zou iedereen regelmatig een loopbaan ‘APK’ moeten doen. “Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd, gepassioneerd en duurzaam inzetbaar blijft.” Tegen de vakmensen in de branche zou ze dan ook willen zeggen: ‘Pak je kansen!’.

In de mobiliteitsbranche voelt ze zich thuis vanwege de concrete producten en diensten die er aangeboden worden. Maar het meest nog door de passie die de meeste vakmensen voor hun vak hebben.

Dit zegt de ervaringsdeskundige over Ernie
“Ik voel me door Ernie echt gezien. Ze neemt me serieus, dat is prettig.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Ernie? Neem vrijblijvend contact met haar op.

 

Loopbaancoach Midden/West

Tamara Jansen

Tamara Jansen

Loopbaancoach

Phone06 46988120
Tamara Jansen

Tamara Jansen

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
“The future depends on what you do today!”

‘Leven en werken met passie’, dat is waar Tamara voor staat. Ze coacht, traint en begeleidt mensen bij vraagstukken rondom loopbaan, carrière en persoonlijk leven.
“Het succes van een organisatie wordt bepaald door de medewerkers. Daar moeten werkgevers zuinig op zijn. Investeren in persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid is essentieel. Ik zoek samen met medewerkers en werkgevers naar antwoorden. Zo sta je er niet alleen voor!”

Waarom loopbaancoach?

Tamara is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van ‘persoonlijke APK’. Twee jaar geleden bekeek ze haar eigen loopbaan en besloot ze haar wensen en ideeën voor te leggen aan haar toenmalige leidinggevende. Dit leidde tot inspirerende gesprekken met als resultaat een omscholingstraject. Haar droom om medewerkers vitaal te houden en hun ambities te koesteren werd werkelijkheid. “Ik geniet er oprecht van als ik zie dat (vak)mensen weer energie krijgen in hun werk, als een hulpvraag opgelost wordt en mensen op eigen kracht verder kunnen.”

Werken in de mobiliteitsbranche is voor Tamara nooit saai. “Door de diversiteit aan functies, personen en vraagstukken is geen dag hetzelfde. Het is een branche die voortdurend in beweging is.”

 

Dit zegt de ervaringsdeskundige over Tamara:

“Tamara heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Ze is een oprecht betrokken en geïnteresseerde coach. Ze heeft mij handvaten gegeven om de effectiviteit van mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Ik gun het iedereen om met haar samen te werken.”

06 46988120
Utrecht
Judith Vogelaar loopbaancoach

Judith Vogelaar

Loopbaancoach

Phone0621348955
Judith Vogelaar loopbaancoach

Judith Vogelaar

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
“Groei creëer je door je open te stellen voor het onbekende. Waag jij de sprong?”

Vooruit blijven kijken in je loopbaan. Dat is een advies dat Judith graag geeft aan de mensen die ze begeleidt. “Het is een dynamische branche waarin we werken. Ik zie veel gedreven vakmensen met passie voor hun werk. Maar er zijn ook veel zorgen en vragen over de toekomst van het werkzame leven. Mooi dat ik mensen hierbij mag en kan ondersteunen.”

Waarom loopbaancoach?

Na verschillende HR-functies bekleed te hebben werd Judith loopbaancoach en trainer. Een baan die naar eigen zeggen goed bij haar past. “Mensgericht werken is voor mij één van de belangrijkste aspecten in een baan. Ik vind het leuk om mensen op weg te helpen en onderdeel te zijn van het proces dat ze doormaken. Ik kan in mijn vak van waarde zijn voor iemand. Dat geeft mij energie.”

Judith ziet voor werknemers nog veel kansen om meer plezier te ervaren in het dagelijkse werk. “Maar, dan is het van belang dat je af en toe even stil staat en nadenkt over de wensen en behoeften die je hebt bij de uitvoering van je werk. Zie je deze aspecten op dit moment voldoende terug? Wat heb je nodig om de accu weer op te laden of opgeladen te houden?”

Ook voor werkgevers is er op dat vlak nog veel te leren, denk Judith. “Als leidinggevende kun je inspelen op de behoefte van je werknemer als je weet wat er speelt. Daarvoor moet je met ze in gesprek blijven: ‘Kijk met ze mee onder hun motorkap’”.

 

Dit zegt een ervaringsdeskundige over Judith:
“Je hebt me écht verder geholpen en me vertrouwen gegeven”

 

Heb jij ook interesse in een gesprek met Judith? Neem vrijblijvend contact met haar op.

0621348955
Utrecht
Jeanette Seesing loopbaancoach

Jeanette Seesing

Loopbaancoach

Phone0655282586
Jeanette Seesing loopbaancoach

Jeanette Seesing

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
“Je kan de richting van de wind niet veranderen, wel de stand van de zeilen!”

Als coach helpt Jeanette je graag om met energie en plezier te blijven werken. “Ik zie zoveel mensen die graag willen bewegen, maar een drempel ervaren.  Deze mensen wil ik een steuntje in de rug geven.”

Waarom loopbaancoach?
Jeanette heeft naar eigen zeggen stappen gezet die voor haar omgeving niet voor de hand lagen, maar voor haar persoonlijke ontwikkeling wel nodig waren. “Die hebben mij veel gebracht. Dat gun ik een ander ook.” De ervaring die ze heeft opgedaan in verschillende functies als intercedent, adviseur, ondernemer en coach zet ze nu in om vakmensen te helpen ‘eruit te halen wat erin zit’.

“Als loopbaancoach draag ik er graag aan bij dat (vak)mensen stappen zetten op het gebied van werken/leren. Daar waar nodig help ik iemand zichzelf te versterken zodat er meer energie is om op alle vlakken van het leven optimaal te presteren. Daarbij koppel ik een brede kijk aan een nuchtere en pragmatische aanpak”.

De mobiliteitsbranche is er één met veel ontwikkelingen en veranderingen. Wat Jeanette betreft biedt dit volop kansen voor vakmensen. “Bewustwording hierover creëren is een goed begin. Denk na over je toekomst, zorg dat je vitaal en relevant blijft voor de arbeidsmarkt.” Tegelijkertijd moeten werkgevers ook meer oog hebben voor talent. “Als je een werkomgeving hebt waarin iedereen tot bloei kan komen ontstaat een vitale organisatie. En dat levert voor alle partijen winst op.”

 

Dit zegt de ervaringsdeskundige over Jeanette
“Jeanette heeft me snel en doeltreffend geholpen bij het onderzoeken van mijn toekomstmogelijkheden. Haar kracht is dat ze duidelijk en standvastig is. Ze geeft je stof om over na te denken. Twee maanden nadat ik bij haar begon wist ik al welke richting ik op wilde en ben ik gestart met een omscholingsproces. Zij heeft me precies de zet gegeven die ik nodig had.

 

0655282586
Utrecht
Loopbaancoach Linda Bergstra

Linda Bergstra

Loopbaancoach

Phone06 41096839
Loopbaancoach Linda Bergstra

Linda Bergstra

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen worden.
Het is nooit te laat om te worden wat je al bent.

(George Eliot)

Linda heeft bewondering voor het vakmanschap in de mobiliteitsbranche. Toch is het volgens haar ook voor vakmensen noodzakelijk om bezig te zijn met de toekomst. “Welke nieuwe ontwikkelingen zie je op jouw vakgebied? Op welke wijze maken jouw klanten hun keuzes? En wat kun je nu al doen om op toekomstige ontwikkelingen te anticiperen?” Als loopbaancoach kan Linda helpen op deze vragen een antwoord te krijgen.

Waarom loopbaancoach?
Zelf heeft Linda ook een loopbaantraject doorlopen om inzicht te krijgen in welke elementen en waarden zij belangrijk vindt in haar werk. De baan die ze had als inkoper/categoriemanager in de detailhandel gaf haar niet meer voldoende werkplezier en diepgang. De keuze om loopbaancoach te worden heeft veel energie en voldoening gegeven. “Tot op de dag van vandaag heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze.”

Linda omschrijft zichzelf als ‘laagdrempelig, nuchter, praktisch van aanpak, maar met een gezonde dosis humor’. “Ik ben een echt mensen-mens”.

Veiligheid en vertrouwen zijn de uitgangspunten van de gesprekken die Linda voert met werknemers. “Deze vormen de basis om samen te onderzoeken wat er precies speelt in de betreffende situatie.” Ze geniet erg als iemand een stap kan zetten in zijn ontwikkeling. “Ongeacht of die stap groot of klein is. Elke beweging is progressie.”

Werkgevers adviseert ze om medewerkers de tijd en ruimte te geven om naast hun vakmanschap ook met hun persoonlijke ontwikkeling en toekomst aan de slag te gaan. “Goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel kan het verschil maken in de huidige markt.” Linda brengt graag verschillende mensen met elkaar in contact, zodat ze elkaar kunnen helpen om verder te komen.

Dit zegt de ervaringsdeskundige
“Door het loopbaantraject bij Linda heb ik een goed zelfinzicht gekregen. Ik weet nu waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik energie van krijg in mijn werk. Hierdoor voel ik me zelfverzekerd en ben ik bewuster bezig met mijn toekomst.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Linda? Neem vrijblijvend contact met haar op.

06 41096839
Midden-Nederland
Loopbaancoach Eveline van Densen

Eveline van Densen

Loopbaancoach

Phone06 22973941
Loopbaancoach Eveline van Densen

Eveline van Densen

Loopbaancoach

Persoonlijke quote
‘Alles wat je aandacht geeft groeit'.

Je werkt een substantieel deel van je leven. Daarom is het wat Eveline betreft van belang dat je dit met plezier doet en er energie van krijgt. Ze levert graag een bijdrage om jou een stap verder te helpen in je loopbaan. “Iedereen heeft talent. Maar nog niet iedereen heeft zijn of haar eigen talent ontdekt en benut”. Omdat de mobiliteitsbranche continue in beweging is zijn er volgens Eveline  volop kansen. “Het is goed om af en toe even stil te staan en richting te bepalen in je loopbaan. Mijn talent is dat ik medewerkers help te ontdekken en onderzoeken wat echt bij ze past.”

Waarom loopbaancoach
Juist de continue veranderingen in de branche maken het volgens Eveline van groot belang dat er aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling bij vakmensen. “Groeien in je werk en als persoon dragen bij aan een gelukkig leven. En dit is ook voor een werkgever van belang. Mensen die lekker in hun vel zitten melden zich minder vaak ziek.” Eveline draagt graag bij aan dit proces van persoonlijke groei. “Talenten ontdekken en vervolgens richting bepalen. Daar ligt mijn kundigheid en dat maakt dat ik met plezier en energie naar mijn werk ga”.

Haar werkwijze stemt ze af op de persoon die het traject bij haar volgt. “Dat maakt mijn baan enorm afwisselend.” Eveline is van nature positief ingesteld en richt zich op kansen en mogelijkheden. “Ik vind het belangrijk om in mijn gesprekken een veilige sfeer te creëren, waarbij de persoon zich gehoord voelt en zichzelf kan zijn. Als ik dan vervolgens in deze setting inzichten kan geven en samen een route kan bepalen in zijn of haar loopbaan, geeft mij dat veel voldoening”.

Dit zegt de ervaringsdeskundige over Eveline:
“In mijn loopbaantraject heb ik Eveline leren kennen als een betrokken en
standvastige coach die op een prettige wijze rust uitstraalt. Zij weet je vertrouwen te versterken.”

06 22973941
De Meern

Loopbaancoach West Nederland

Michel Barendse

Loopbaancoach

Phone0612813158

Michel Barendse

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
“SUCCES = krijgen wat je wil, GELUK = willen wat je krijgt!”

Voor Michèl is loopbaan-coaching veel meer dan één op één gesprekken voeren. Hij heeft veel contact met zowel werknemers als werkgevers en geeft ook workshops. Binnen en buiten de branche. “Uitleg geven aan werkgevers over het belang van talentmanagement is even belangrijk als de begeleiding zelf. Tevreden werknemers geven immers een goede bedrijfssfeer.” Het is voor Michèl het brede plaatje dat zijn werk zo interessant maakt.

Waarom loopbaancoach?
Gezien de ontwikkelingen in de branche en op de arbeidsmarkt is het wat Michèl betreft logisch dat je als werknemer met je loopbaan bezig bent. “Maar het is niet vanzelfsprekend”, voegt hij eraan toe. “Als je het niet bespreekbaar maakt kabbelt het een beetje voort. Eigenlijk zou je eens in de twee a drie jaar moeten bekijken hoe je ervoor staat. Een soort APK-keuring.” Daar helpt Michèl als professional graag bij.

Michèl is blij als hij mensen echt kan bereiken. “Soms is een klein zetje in de goede richting als voldoende. Dan heeft een werknemer na één telefoongesprek al handvaten om verder te kunnen.” Hij sleept ze er echter niet aan de haren bij. “Mensen moeten zelf de keuze maken om in beweging te komen.“ Wat Michèl betreft zou loopbaan-coaching onderdeel moeten zijn van het lange termijn beleid van een organisatie. “Enthousiasmeer je mensen, omarm het.” Je kunt dit instrument inzetten, zodat je werknemers steviger in hun schoenen komen te staan.”

Dit zegt de ervaringsdeskundige:
“Michèl heeft alle kaarten op tafel gegooid en ik heb de kaarten eruit gehaald die bij mij pasten. Hij heeft op heel prettige wijze mijn beeld omgedraaid van negatief naar realistisch. Ineens was ik bezig met mijn toekomst en de mogelijkheden. Michèl bood mij aan een opleiding te doen (met OOMT steun) om mezelf te verbreden. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Michel? Neem vrijblijvend contact met hem op.

0612813158
Zuidwest Nederland, Kop van Noord-Holland en Randstad

Loopbaancoach Zuidoost Nederland

Willy Lieferink

Loopbaancoach

Phone06 51443594

Willy Lieferink

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
“Als je blijft doen wat je deed, dan heb je wat je had (of steeds minder)”

Willy komt uit een auto-minnend gezin. Vader werkte in de autotechniek en dus was het vanzelfsprekend dat ze zelf banden kon verwisselen, olie kon peilen en een lampje kon vervangen. “Anders kreeg ik geen auto mee.” Ze voelt zich thuis in de mobiliteitsbranche en draagt graag een steentje bij om vakmensen weer trots te laten zijn op hun vak.

Waarom loopbaancoach
Meer zelfvertrouwen geven aan vakmensen is voor Willy de belangrijkste drijfveer geweest om loopbaancoach te worden. “Ik hou ervan mensen te helpen. Middelen aan te bieden waardoor ze weer zelfredzaam worden. Met meer vertrouwen in de toekomst.“

Medewerkers in de mobiliteitsbranche mogen wat Willy betreft erg trots zijn op hun vak. “En als dat even niet lukt help ik graag om in kaart te brengen waar het aan ligt.” Binnen haar dagelijkse werkzaamheden geniet ze vooral van de gesprekken die ze voert met zowel ondernemers als de vakmensen.

Over de effectiviteit van loopbaan coaching is ze kort en bondig: “Begin vandaag nog. Het geeft richting aan je toekomst en je krijgt veel meer oog voor wat jou gelukkig kan maken.” En deze boodschap is niet alleen bedoeld voor de vakmensen zelf. “Leidinggevenden zouden zich moeten realiseren dat werknemers de sleutel zijn tot het succes van hun bedrijf. Mede door ze kansen te bieden om zichzelf te ontwikkelen zullen ze zich ook medeverantwoordelijk gaan voelen voor dit succes.”

En dit zegt de ervaringsdeskundige over Willy
“Zonder jou was ik niet gekomen waar ik nu ben!”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Willy? Neem vrijblijvend contact met haar op.

06 51443594
Zuidoost Nederland

Bart Janssen

Loopbaancoach

Phone06 52522114

Bart Janssen

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
Kom in je kracht, neem de regie en manage je loopbaan!

Bart is een coach in hart en nieren. Al zijn gehele loopbaan (meer dan 40 jaar) is hij bezig met kennisoverdracht. “Mensen ondersteunen in hun ontwikkeling en de uitvoering van hun taken. Maar ze ook een spiegel voorhouden.” Enkele jaren geleden werd Bart ziek. Dat betekende dat hij zijn werk als projectmanager niet langer kon uitvoeren. Hij zag een nieuwe kans als loopbaancoach. En dat maakt hem meteen een interessante coach zegt hij zelf: “Ik ben ervaringsdeskundige en gediplomeerd op het gebied van loopbaanontwikkeling, maar vooral ook op het aanpakken van nieuwe kansen. Zelfs als je een forse tegenslag hebt gehad en daar moeilijk van lijkt los te komen. Daarnaast heb ik veel werkervaring.” In zijn werk als loopbaancoach geniet hij het meest van inzichten geven, geweldige gesprekken voeren en prikkelen met humor.

Waarom loopbaancoach?
Over de toegevoegde waarde van een loopbaancoach is Bart duidelijk. “Gemiddeld werkt een mens tot z’n 67e. Misschien wel langer. Pak daarom je kansen en zorg dat je dicht bij je eigen passie blijft. Dan hou je het ook langer vol.”

Het is volgens Bart ook goed voor de branche dat werknemers gecoacht worden. “Het gaat om het bestaansrecht van de vakman en de toekomst van het bedrijf. Samen vooruit kijken. Dan ben je de problemen voor.”

Bart is coach voor de professional die niet alleen wil staan in zijn loopbaan, die niet afhankelijk wil zijn van omstandigheden, maar die een manier wil vinden om de regie te pakken over de eigen toekomst.

En dit zegt de ervaringsdeskundige over Bart
“Wat ben ik blij dat ik het gesprek met Bart ben aangegaan. Hij heeft me laten zien, dat ik mijn situatie zelf kan veranderen. En, dat het nodig is om ook als werknemer volwassen naar mijn situatie te kijken. Ik ben hem dankbaar voor dit inzicht.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Bart? Neem vrijblijvend contact met hem op.

06 52522114
Zuidoost Nederland en Zuid Nederland
Loopbaancoach Fred Beumer

Fred Beumer

Loopbaancoach

Phone06-20492951
Loopbaancoach Fred Beumer

Fred Beumer

Loopbaancoach

Persoonlijke quote
Wacht niet op een goede dag, maak er één!

De no-nonsense mentaliteit van werknemers in de mobiliteitsbranche spreekt Fred enorm aan. “Werken met vakmensen is iedere dag een feest”. Hij draagt dan ook graag zijn steentje bij als loopbaancoach. “Luisteren naar mensen en samen kijken naar wat nodig is om bijvoorbeeld een stap voorwaarts te maken. Als je ziet dat de persoon tegenover je gemotiveerd wordt en aan de slag gaat om nieuwe kansen te creëren, dat is geweldig.”

Waarom loopbaancoach?
Mensen inspireren op het gebied van loopbaan/carrière is iets dat Fred al zijn hele werkende leven doet. “In mijn tijd als leidinggevende wilde ik mensen laten nadenken over hun eigen ontwikkeling. Vragen stellen om mensen zelf bewust te maken van hun mogelijkheden. Zonder daarbij iets op te dragen.” Later werd Fred trainer en ook daar had hij een coachende rol. Zijn uitdaging ligt nu in de mobiliteitsbranche. “In een wereld waar de ontwikkelingen erg snel gaan moeten we er allemaal voor zorgen dat we bij de tijd blijven. Kort gezegd betekent dit ‘een leven lang leren’.”

Werkgevers spelen hierin volgens Fred een belangrijke rol. “Ze moeten niet bang zijn dat medewerkers weglopen als je in ze investeert. Juist als ze blijven zonder zichzelf te ontwikkelen sta je als organisatie stil.” Tegen alle vakmensen in de mobiliteitsbranche zou hij willen zeggen: “Investeer in je toekomst! Ontwikkelen, opleidingen volgen, zorg dat je blij blijft.”

Dit zegt de ervaringsdeskundige over Fred

“Fred kan mensen écht laten groeien, met zijn energie en zijn oprechtheid. Na een aantal gesprekken met Fred ben ik heel veel wijzer geworden en (nog belangrijker) een stuk zelfredzamer.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Fred? Neem vrijblijvend contact met hem op.

06-20492951
Rheden

Loopbaancoach Zuidwest Nederland

Alice Gideonse

Loopbaancoach

Phone06 51443592

Alice Gideonse

Loopbaancoach

Persoonlijke quote:
“Probeer niet een succesvol mens te zijn, probeer liever een waardevol mens te worden.”
(naar Albert Einstein)

Alice is een ondernemend mens. Zeker ook in haar werk. Bij de werkgevers waar ze gewerkt heeft was ze altijd bezig met zelfontplooiing. “Ik zie verandering als een uitdaging. Heb ook vaak zelf de sprong in het diepe genomen, omdat ik breed inzetbaar wil zijn. Zo blijft je werk interessant. Werkplezier is levensplezier!” En die boodschap wil ze ook overbrengen aan de vakmensen die ze begeleidt als loopbaancoach.

Waarom loopbaancoach
De opleiding tot loopbaancoach was een nieuwe uitdaging voor Alice. Een mogelijkheid om naar eigen zeggen ‘interessant en vitaal’ te blijven binnen haar werkveld. Met de werknemers die ze begeleidt probeert ze te achterhalen waarom ze werken zoals ze dat doen. “Maak je keuzes bewust of onbewust? En welke invloed heeft dat op je werk? Als de medewerker door mijn vragen aan het denken is gezet en bewust de keuze maakt om zich wel of niet in zijn loopbaan te ontwikkelen is het voor mij een geslaagde ontmoeting geweest.”

Alice ziet zeker mogelijkheden voor verbetering in de mobiliteitsbranche. “Werkgevers en importeurs bepalen vaak wat medewerkers moeten leren. Hierdoor is een cultuur ontstaan dat werknemers niet gestimuleerd worden om zich buiten hun vakgebied te ontwikkelen. Er wordt op de werkvloer te weinig gebruik gemaakt van de kwaliteiten die vakmensen hebben.”

Ervaringsdeskundige over Alice
“Ik had nooit gedacht dat ik deze stap zou nemen. Door de gesprekken met Alice is het me gelukt.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Alice? Neem vrijblijvend contact met haar op.

06 51443592
Zuidwest Nederland

Loopbaancoach landelijk Nederland

Remko van Eindhoven

Loopbaancoach

Phone06 22402329

Remko van Eindhoven

Loopbaancoach

Remko is altijd erg onder de indruk van de loyaliteit en hulpvaardigheid in de mobiliteitsbranche. Het valt hem op dat zowel medewerkers als ondernemers klantgericht, flexibel en ondernemend zijn. Door zijn eigen ervaring bij verschillende autobedrijven en als zelfstandig ondernemer is zijn enthousiasme voor het MKB binnen de mobiliteitsbranche groot.

Waarom loopbaancoach?
De afgelopen jaren heeft Remko als account adviseur bij BOVAG met veel ondernemers aan het onderdeel ‘ondernemerschap’ gewerkt. “Hoe zorg je ervoor toekomstbestendig te zijn? En wat is daar dan voor nodig?” Als adviseur werkgeverszaken en coach voor OOMT/BOVAG zet hij deze ervaring in om ondernemers, leidinggevende en medewerkers verder te brengen. “Samen werken aan toekomstbestendigheid.”

Zijn aanpak is naar eigen zeggen: “Simpel, maar wel duidelijk en compleet, kwaliteit dus.” Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren brengt hij in kaart wat de doelen en het onderscheidend vermogen van een bepaald team zijn. “Mijn aanpak is altijd respectvol, maar wel direct en wellicht soms confronterend. Ik vind het prettig om duidelijk en concreet te werken.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Remko? Neem vrijblijvend contact met hem op.

06 22402329
Landelijk
Loopbaancoach Eveline van Densen

Jolanda Verwoert

Loopbaancoach

Phone06-82255979
Loopbaancoach Eveline van Densen

Jolanda Verwoert

Loopbaancoach

Persoonlijke quote
Werken met plezier, inspireert je omgeving

Jolanda is oprecht geïnteresseerd in mensen.  Daar komt ook haar passie voor coaching vandaan. “Mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen, dat inspireert mij.” Ze is erg onder de indruk van de passie waarmee vakmensen in de mobiliteitsbranche werken. “Dit vind je terug in alle lagen van de onderneming.”

Waarom loopbaancoach
Voor Jolanda is het motiveren van mensen een tweede natuur. Daarom past de rol als loopbaancoach ook zo goed bij haar. “Vakmensen bewust maken van het feit zat ze zelf  een hele grote factor zijn en wat ze kunnen en willen. Daar krijg ik energie van.” Ze is ook altijd op zoek naar, zoals ze het zelf noemt, ‘de vraag achter de vraag’. “Wat beweegt iemand? Wat is zijn/haar drijfveer?” Met de antwoorden op deze vragen gaat ze aan de slag. “Mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Als er dan beweging ontstaat word ik erg gelukkig.”

De mobiliteitsbranche verandert snel. Hoe zorgen bedrijven - zowel werkgevers als werknemers - ervoor dat ze toekomstbestendig blijven? Wat Jolanda betreft is het belangrijk af en toe even de ‘peilstok’ te checken. “Hoe sta ik ervoor? Hoe zit het met mijn energie? Wat wil ik?” Als je plezier hebt in je werk straalt dit af op je directe omgeving. “Die inspireer je vervolgens om hetzelfde te doen.”

Ervaringsdeskundige over Jolanda
“Door het gesprek met Jolanda en de vragen die ze stelt wordt het steeds concreter voor mij.”

Heb jij ook interesse in een gesprek met Jolanda? Neem vrijblijvend contact met haar op.

06-82255979
Vleuten
Verandering in uw bedrijf? Stel uw vraag aan onze loopbaancoaches!

Ben jij benieuwd of loopbaancoaching iets voor jou is of wil je vrijblijvend wat meer informatie opvragen? Stuur dan een mailtje  naar loopbaancoaches@OOMT.nl of bel naar 030 608 77 55. Wij helpen je graag!

Heb je een specifieke vraag waarmee we je alvast kunnen helpen? Stel hem hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
 • Dit is een bullet list item 1
 • En dit is item nummer 2
 • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
 • Nummer 4 komt dus hier
 • Item nummer 5 is aan de lange kant
 • Nummer 6 is de uitsmijter