Medewerkers fluitend naar het werk,
nu én straks? Het kan!

Nieuwe technieken, digitalisering, andere klantwensen en werktijden hebben effect op het werk.

Heb jij ook een tekort aan geschoolde medewerkers? Terwijl het aan de voorkant al moeilijk is om nieuwe mensen aan te nemen, verdwijnen er aan de achterkant medewerkers soms onnodig naar andere bedrijven, naar andere sectoren of naar de WIA. Op een toekomstbestendige en gezonde manier aan het werk. Dat wil jij toch ook voor je team? Het mooie is: zowel jij als je medewerkers kunnen daar zelf wat aan doen! Meld je aan voor een gezamenlijke bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid en krijg tegelijkertijd volop concrete tips en informatie over het behouden van je medewerkers.

Waar gaan we jou mee helpen?

We moeten allemaal langer doorwerken. En dat ook nog eens in een wereld die continu verandert. De nieuwe technieken en technologieën vliegen ons om de oren en ook de klantwensen veranderen. Dit vraagt om een andere manier van werken.

Tijdens de bijeenkomst krijg je tips over hoe je bijvoorbeeld ziekteverzuim kunt voorkomen en je personeel kunt behouden. Want terwijl er duizenden vacatures in de mobiliteitsbranche open staan, gebeurt het nog regelmatig dat bedrijven medewerkers kwijtraken. Ondernemers moeten alle zeilen bijzetten om de medewerkers die ze hebben, te behouden voor hun bedrijf. Wat kun je daaraan doen? En wat kun je doen aan het vinden van balans tussen werk en privé, ook bij je medewerkers? Of hoe kun je ervoor zorgen dat je medewerkers meer hun verantwoordelijkheid pakken om zich verder te ontwikkelen?

Nieuwe technieken, digitalisering, andere klantwensen en werktijden hebben effect op het werk.

Meld jouw bedrijf of team aan voor de bijeenkomst

Tijdens deze 2 uur durende bijeenkomst bij jou op het bedrijf komen deze onderwerpen aan bod. Datum en tijdstip worden in overleg bepaald. De bijeenkomst is gratis en bedoeld voor alle bedrijven die afdragen aan OOMT. Wees er snel bij, want vol = vol!

Aanmeldformulier


Deelbranche (verplicht)
Dealerbedrijf autoOnafhankelijk autobedrijfTweewieler motorTweewieler fietsenCaravanCamperRevisieAanhangwagenTruckTakel bergingVerhuur

 

Stel je vraag aan onze loopbaancoaches!
Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter