LeerMaster

Leermeester zijn is een vak apart. Het vraagt persoonlijke eigenschappen die niet iedereen bezit. De beste leermeesters zetten een stap extra. Zij zoeken het beste in zichzelf en worden “LeerMaster”.

OOMT introduceerde in 2016 het programma ‘LeerMaster’, speciaal voor leermeesters die zichzelf steeds willen verbeteren. Het betekent nogal wat. De focus ligt niet op kennis, maar op de ‘soft skills’ van de leermeester. Dit zijn de eigenschappen waardoor LeerMasters zich onderscheiden van leermeesters. Inmiddels is er een behoorlijk groep LeerMasters aan het werk. Bevlogen vakmensen die leermeesterschap op een hoger plan brengen. Ben je leermeester en is dit ook iets voor jou? Meld je dan hier aan!

In Nederland zijn inmiddels meer dan 60 LeerMasters aan het werk. Leerlingen herkennen een goede leermeester als hij de titel LeerMaster heeft. Kijk op de kaart en ontdek waar ze aan het werk zijn.

 

Heb jij vragen? Dan hebben wij de antwoorden!

Klik op het logo hiernaast en je krijgt antwoord op de meest gestelde vragen over dit onderwerp.

Heb jij wat je nodig hebt om LeerMaster te worden? Meld je aan!

Wil jij LeerMaster worden? Meld je dan vandaag nog aan via dit formulier. Of bel met 030-60 87 856 of mail naar leermaster@leermaster.nl.

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter