Talentontwikkeling

Iedereen heeft talent! We weten het alleen niet altijd van onszelf. Naast kennis, hebben mensen van ‘nature’ namelijk nog veel meer in huis. Dat noemen we talenten. Wil jij ook met talentontwikkeling aan de slag? Bekijk onze talentenworkshops en schrijf je team in!

Ontdek het talent van jou en je team

Goede samenwerking is de sleutel tot succes voor veel bedrijven. Daarom startte OOMT onlangs met de pilot ‘Ontdek het talent van jou en je team!’. Achttien bedrijven volgden een van de drie inspirerende workshops. Het waren niet alleen gezellige middagen, maar het leverde ook een hoop inzichten op. Wegens het grote succes gaan we door met deze teambuildingsessies. Wil jij ook met je bedrijf meedoen? Bekijk de foto’s en video’s van andere deelnemers en schrijf je team in! Let op: VOL = VOL.

Workshop Magazine Cover

Het team gaat op een leuke en inspirerende manier aan de slag om zichzelf en elkaar beter te leren kennen: ‘Waar ben ik goed in?, ‘Waar word ik blij van in mijn werk en privé?’, ‘Wat is mijn unieke bijdrage aan het team?’. Het resultaat is een persoonlijke magazine cover en professionele foto van elke medewerker.

Inschrijven voor de workshop Magazine Cover

 

Workshop Automotive Got Talent

Acteurs van Act Inc. komen met hun roadshow langs om het theater naar jouw bedrijf te halen. En geen zorgen, geen rollenspellen. Wel geven jouw medewerkers de acteurs input om de scènes te maken, zoals bij De Lama’s, wat voor grote hilariteit zal zorgen. Samen ontdekken ze hoe je een sterker team kunt vormen dat beter weet wat je aan elkaar hebt.

Inschrijven voor de workshop Automotive Got Talent

 

Workshop Escape Room

Met het team ontsnappen uit de escape room is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. De escape room wordt in combinatie met een teamtraining ingezet om meer te leren over communicatie, teamrollen en samenwerking binnen het team. De teamtraining wordt ingevuld op basis van observaties en ervaringen die zijn opgedaan in de escape room.

Inschrijven voor de workshop Escape Room

 

Wat is talentontwikkeling?

Succesvolle bedrijven kennen het talent van de medewerkers en stimuleren hen om deze actief in te zetten. Vakmensen werken daardoor met meer plezier. Dit heeft zijn weerslag op klanten en het succes van een bedrijf. Talentontwikkeling noemen we dat.

Waarom talentontwikkeling?

Met kennis alleen onderscheiden bedrijven zich tegenwoordig niet meer van anderen. Je wordt succesvol wanneer je naast goede dienstverlening ook goed bent in ‘iets’ wat klanten waarderen. Denk aan ondernemende concepten bedenken, goed problemen oplossen, gastvrijheid, sociaal vaardig, organisatietalent, oog voor detail, specialisme, leermeesterschap of één van de vele andere sterke punten waarin jij of jouw bedrijf het verschil maakt.

Specifiek

OOMT onderscheidt vijf specifieke talenten die medewerkers kunnen inzetten en ontwikkelen:
–      Gastheerschap: het vermogen om klanten te binden aan jouw bedrijf.
–      Ondernemen: nieuwe dingen verzinnen, uitproberen en in gang zetten.
–      Specialist zijn: ten opzichte van jouw collega’s ergens in uitblinken.
–      Leermeesterschap: anderen inspireren, instrueren en motiveren. Op elk gebied.
–      Eigen talent: een bijzonder talent dat uniek is voor jou.

Ontdek het!

Werkgevers die deze talenten inzetten en medewerkers mee laten denken over de veranderingen naar de toekomst, blijken succesvoller. OOMT wil graag dat vakmensen met plezier werken en dat alle bedrijven de kans hebben om succesvol te zijn!

Niet zo succesvol? Te weinig plezier in je werk?

Niet alle bedrijven zijn helaas even succesvol. En niet alle vakmensen gaan elke dag met plezier naar hun werk. En dat is jammer! OOMT wil namelijk graag dat alle bedrijven en vakmensen de kans hebben om te veranderen. Pak die kans! Stel je vraag aan één van onze loopbaancoaches. Ze zijn er speciaal voor jou!

Je hebt je talenten nog niet ontdekt? Een loopbaancoach helpt je ze te vinden.

Je vindt het lastig om je talenten te ontdekken? Je bent er te bescheiden voor? Je weet niet waar je moet beginnen? Dan ben je zeker niet de enige! Daarom zijn er loopbaancoaches. Die helpen je ontdekken waar je hart ligt, waar je in uitblinkt en hoe je je talenten het beste kunt gebruiken in de rest van je loopbaan, waardoor je langer (veel!) meer plezier uit je werk haalt. Doe jezelf een lol: neem contact met ze op. Dat is vrijblijvend en nog gratis ook.

Over de Loopbaancoaches

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter