Skillsmanager Mobiel

Met Skillsmanager Mobiel, een digitale tool, kunt u inschatten of u of uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Medewerker en werkgever gaan samen om tafel om hun beeld van het functioneren en de toekomst te bespreken.

Wat doet de Skillsmanager precies? De tool brengt in kaart hoe zowel medewerker als werkgever denken over de kennis en vaardigheden van de medewerker. Doordat beide partijen in een privé setting aangeven hoe ze denken over de skills van de medewerker ontstaat er een beeld van de overeenkomsten en waar jullie verschillen van mening. Op basis van deze uitkomsten kan het functioneren besproken worden, evenals eventuele wensen en vragen.

De Skillsmanager is er zowel voor het hele bedrijf als voor de medewerker individueel.

De Skillsmanager voor de werkgever

Beschikken uw medewerkers over voldoende technologische kennis? Hoeveel gaat die kennis waard zijn over één, twee, vijf of tien jaar? En, hoe kunt u uw werkgeverschap inzetten om duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te realiseren? Skillsmanager Mobiel helpt u deze, en vele andere, vragen te beantwoorden. Door de competenties, verbeterpunten én wensen van al uw medewerkers in kaart te brengen, verschaft de tool waardevolle inzichten in de (groei)mogelijkheden van uw bedrijf. Blijkt er behoefte te zijn aan aanvullende (technische) kennis of vaardigheden, dan worden gerichte trainingen, modules of opleidingen voorgesteld.

De Skillsmanager voor de medewerker

Hoe ga jein gesprek met je werkgever? Hoe kom  je erachter wat hij van je verlangt in de toekomst maar belangrijker misschien nog wel, of er ruimte is om te groeien in het bedrijf? Met behulp van de Skillsmanager structureer je je gedachten over je eigen functioneren en krijg je helder in beeld waar je zou willen doorgroeien. Kijk op www.skillsmanagermobiel.nl voor meer informatie

Skillsmanager Mobiel is ontwikkeld door OOMT en OOC (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Carrosseriebedrijf) en wordt mede bekostigd door het Europese Sociaal Fonds (ESF) en gratis beschikbaar gesteld aan bedrijven die zijn aangesloten bij OOMT.

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter